BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Με 3,82 ευρώ έδωσε 80 τόνους ελαιόλαδο ο ΑΣ Εμπάρου

Νέα πράξη με άκρως ενθαρρυντική τιμή πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη το βράδυ της Τετάρτης, οπότε «έκλεισε» η πώληση μέσω διαγωνισμού του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εμπάρου 80 τόνων ελαιολάδου, φετινής εσοδείας.

Η ξηρασία στη Μεσόγειο ωθεί το ελαιόλαδο

2
0

Την πώληση επιβεβαίωσε μιλώντας στο AgroNews ο πρόεδρος της οργάνωσης Γιώργος Περογιαννάκης, ενώ πρόσθεσε ότι «είναι ο δεύτερος διαγωνισμός που κάναμε για ελαιόλαδο φετινής σοδειάς και θα ακολουθήσουν και άλλοι».

Υπενθυμίζεται ότι έχει φουντώσει ο ανταγωνισμός για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Σητείας, επιβεβαιώνοντας με τον πιο καθαρό τρόπο τις ανοδικές τάσεις, που επικρατούν πλέον στην αγορά.

Έτσι, μετά την ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αχλαδίων ότι παραλαμβάνει έξτρα παρθένο προς 3,90 ευρώ το κιλό, το ιδιωτικό ελαιοτριβείο «Ν. Αεράκης» ανακοίνωσε επίσης αύξηση τιμών στα 3,90 ευρώ το κιλό, από τα 3,75 ευρώ.

Είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο ελαιοτριβείο ανακοινώνει αύξηση την εφετινή σεζόν, παρακινούμενο προφανώς από τις τιμές που προσφέρει ο Συνεταιρισμός της περιοχής, γεγονός που αφήνει ωφελημένους τους παραγωγούς και δίδει σαφή εικόνα για την ανοδική τάση που ακολουθεί η τιμή του προϊόντος, όπως μόνον η Agrenda έχει σημειώσει επανειλημμένως.

Σε διαγωνισμό πώλησης 60 τόνων προχωρά ο ΑΣ Παλαικάστρου

Εν τω μεταξύ ο Συνεταιρισμός Παλαικάστρου Σητείας με ανακοίνωση του προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους, να υποβαλλουν προσφορές για την πώληση ελαιολάδου 60 τόνων οξύτητας 0,8%, το αργότερο μέχρι τις 23/01/2018 και ώρα 18:30.

Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παλαικάστρου ενδιαφέρεται να πουλήσει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Σητείας εσοδείας 2017/2018, ποσότητα περίπου 60 τόνους και οξύτητας 0,8.

  Οι προσφορές μπορούν να υποβάλλονται στο γραφείο του συνεταιρισμού, με e-mail ( kritonailamakis@yahoo.gr) η με φαξ (28430 61133) μέχρι την Παρασκευή 23/01/2018 και ώρα 6:30 μμ.

Όροι συμμετοχής:

Η παραλαβή του λαδιού θα γίνει από τις δεξαμενές του συνεταιρισμού με έξοδα και ευθύνη του αγοραστή εντός 15 ημερών από την ημερομηνία της συμφωνίας και η εξόφληση του συνόλου της αξίας του λαδιού πριν τη φόρτωση.

 Η τελική απόφαση και η κατακύρωση του λαδιού θα γίνει κατά την κρίση του Δ.Σ. αν κριθεί συμφέρουσα η τιμή.

Πληροφορίες στα τηλ.6974070599 Παπαδάκης Σπύρος (πρόεδρος) και 6988341751 Αϊλαμακης Κρίτων (γραμματέας).

Φαξ: 2843061133 και Ε-mail kritonailamakis@yahoo.gr.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία