Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά στις 18 Νοεμβρίου στη Μεγάλη Βρετάνια

Για πέμπτη χρονιά, το ταξίδι στον μαγευτικό κόσμο των Μεγάλων Κόκκινων Κρασιών θα διοργανωθεί από το FNL και τη Vinetum στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

abretaniamegalakokkina

0
0

Η πέμπτη χρονιά των Μεγάλων Κόκκινων Κρασιών θα σημαδευτεί από πολλές εκπλήξεις και αλλαγές που θα κάνουν αυτό το γευσιγνωστικό event ακόμη πιο μοναδικό και ενδιαφέρον και θα φέρουν σε επαφή με το κοινό ακόμη περισσότερα σπουδαία ερυθρά κρασιά.
Η έννοια του "μεγάλου κρασιού", αυτού που οι αγγλοσάξονες ονομάζουν "fine wine" είναι διαρκώς ανοιχτή προς συζήτηση και διαπραγμάτευση. Εμβληματικά οινοποιεία, παλιές χρονιές αλλά και πειραματικές οινοποιήσεις, ετικέτες στις οποίες ο παραγωγός δείχνει τη γνώση του αλλά και τη φιλοσοφία του, ένας κόσμος που ορίζεται από τη γνώση και την έμπνευση, αυτός είναι ο κόσμος των Μεγάλων Κόκκινων Κρασιών. 
Σ' αυτόν ακριβώς τον κόσμο είναι η φιλοδοξία των διοργανωτών να περιηγηθούμε στο ταξίδι που διοργανώνεται και φέτος στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Ατού της εκδήλωσης, εκτός από τα σπουδαία κρασιά που θα ανοιχτούν, οι ιδανικές συνθήκες άνεσης με τις οποίες θα έχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν.
Όπως κάθε χρόνο, το ταξίδι αυτό θα ολοκληρωθεί με ένα diner de gala τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα φετινά Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά θα ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες. 
Συνοδοιπόροι της διοργάνωσης και φέτος οι Volvo, Gaggenau, Evian & Badoit και έπεται συνέχεια.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire