BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Η καρδιά της τεχνολογίας στα φρούτα-λαχανικά στο Χονγκ Κονγκ

Για τις 4-6 Σεπτεμβρίου 2019 προγραμματίζεται η επόμενη εμπορική έκθεση φρούτων και λαχανικών στο Χονγκ Κονγκ, Asia Fruit Logistica η οποία αποτελεί κόμβο που συγκεντρώνει τις τελευταίες τάσεις και καινούριες τεχνολογίες με εκθέτες από χώρες της Ασίας και όχι μόνο.

asiafruitlogisticagoodfarmer

8
0

Η έκθεση του 2018 προσέλκυσε περισσότερους από 13.000 επισκέπτες από 70 διαφορετικές χώρες ενώ εκπροσωπήθηκαν με συμμετοχές 826 εταιρείες που εκκινούσαν από 46 χώρες και όλες τις ηπείρους.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των συμμετεχόντων στην τελευταία διοργάνωση αφορούσε τους τομείς της τεχνολογίας, της υλικοτεχνικής υποστήριξης και της αποστολής προϊόντων.

Η ολλανδική εταιρεία Interko που εξειδικεύεται σε τεχνολογίες ωρίμανσης λάνσαρε εκεί το Optimo, ένα προσυναρμολογημένο δωμάτιο ωρίμανσης και ‘επιλογή εισόδου’ (entry-level option) για όσους δραστηριοποιούνται για πρώτη φορά στον κλάδο. Η εταιρεία Stepac, που διακρίνεται στο κομμάτι της συσκευασίας, παρουσίασε  στην τελευταία έκθεση την ταινία σφραγίσματος ποιοτικών προϊόντων για κλείσιμο αεροστεγώς (resealable modified humidity lidding film for high-end produce items).  Η γαλλική εταιρεία CMA CGM συμμετείχε με το Climactive, την καινούρια της τεχνολογία για τη μεταφορά πολύ ευπαθών φρούτων και λαχανικών ελέγχοντας ενεργά την ατμόσφαιρα. Η Dole εισήγαγε μέσω της προηγούμενης έκθεσης μηχανή ξεφλουδίσματος του ανανά που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Piñabar.

Τον δρόμο για την ερχόμενη έκθεση θα προετοιμάσει το συνέδριο που διοργανώνεται μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη των εργασιών της έκθεσης, στις 03 Σεπτεμβρίου 2019. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα δοθούν και τα Βραβεία Ασιατικών Φρούτων (Asia Fruit Awards).



Αιτήσεις για συμμετοχή στην έκθεση με σταντ εδώ

Περισσότερες πληροφορίες:

Sinenart Baramirattanachai > email: sinenart@gp-events.com, τηλ: +66 2941 4600
www.asiafruitlogistica.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία