BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Το Perrotis College σε Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων

Στη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου (ώρες: 12:00-18:00μμ) σε αίθουσα του ξενοδοχείου Makedonia Palace, θα συμμετάσχει το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

aperotisdiethnhsekthshekpaideush

12
0

Σε ειδικό χώρο, στελέχη του θα παρέχουν χρήσιμες και αναλυτικές πληροφορίες σε γονείς και υποψήφιους σπουδαστές για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, τις επαγγελματικές προοπτικές και τις διαθέσιμες υποτροφίες για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Το Κολλέγιο Perrotis για τη Γεωργία, το Περιβάλλον και τις Επιστήμες Υγείας (Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences) αποτελεί την τριτοβάθμια εκπαιδευτική δομή της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ιδρύθηκε το 1995, μέσω δωρεάς της κας Αλίκης Περρωτή στη μνήμη του συζύγου της Δημήτρη Περρωτή. Αποστολή του είναι η εκπαίδευση και η επαγγελματική κατάρτιση νέων και ενηλίκων πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς που προσανατολίζεται.

Προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών επικεντρωμένα στην εφαρμοσμένη έρευνα, τη γεωπονία, την τεχνολογία τροφίμων, τη διεθνή επιχειρηματικότητα και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι απόφοιτοι υποστηρίζονται από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες με προγράμματα υποτροφιών και απώτερο στόχο την επαγγελματική σταδιοδρομία τους.


Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Θ. 60097, ΤΚ 57001, Θέρμη

τηλ: 2310 492 700

www.afs.edu.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία