BACK TO
TOP
Business

Νέες συμφωνίες συμβολαιακής προαναγγέλλει η Πειραιώς

Τι ειπώθηκε στο δείπνο που παρέθεσε η τράπεζα σε επιχειρηματίες-πελάτης της από τη Βόρεια Ελλάδα.

Νέες συμφωνίες συμβολαιακής προαναγγέλλει η Πειραιώς

2
1

Η ανάγκη στήριξης, χωρίς εκπτώσεις, της υγιούς, ανταγωνιστικής κι εξωστρεφούς εγχώριας επιχειρηματικότητας, ώστε μαζί με την εκτεταμένη εφαρμογή νέων μεθόδων υποστήριξης της οικονομίας, όπως είναι η συμβολαιακή γεωργία και κτηνοτροφία στις μεταποιητικές επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων, να αποτελέσουν «εργαλεία» εξόδου της χώρας από την κρίση, τονίστηκε σε δείπνο που παρέθεσε η Τράπεζα Πειραιώς, σε επιχειρηματίες- πελάτες της από τη Βόρεια Ελλάδα.

«Οικοδεσπότης» στην εκδήλωση ήταν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χριστόδουλος Αντωνιάδης, ο οποίος συνοδευόταν από υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου, ενώ οι καλεσμένοι του είναι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κατά βάση στο δευτερογενή (μεταποίηση) τομέα της οικονομίας, και οι επιχειρήσεις τους διακρίνονται για την εξωστρέφεια που επιδεικνύουν και τις εξαγωγές που πραγματοποιούν.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο κ. Αντωνιάδης ανέπτυξε στους συνδαιτυμόνες τα σχέδια και τη φιλοσοφία της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία ως ο μεγαλύτερος χρηματοπιστωτικός όμιλος της χώρας πλέον, έχει ιδιαίτερη ευθύνη για τις εξελίξεις στην αγορά. Όπως είπε η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να στηρίζει δημιουργικά την υγιή επιχειρηματικότητα διασφαλίζοντας την απαιτούμενη ρευστότητα στην αγορά και σημείωσε τη μεγάλη σημασία της εξωστρέφειας και του εξαγωγικού εμπορίου ειδικότερα, για την θετική πορεία της οικονομίας. Παράλληλα, τα στελέχη της τράπεζας είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους επιχειρηματίες ειδικότερα θέματα του ενδιαφέροντός τους, να λύσουν απορίες και να καταγράψουν ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών εκ μέρους του Ομίλου.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν οι ακόλουθοι επιχειρηματίες και εκπρόσωποι εταιρειών:

Στέλιος Αγγελούδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ.

Αστέριος Δάιος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Δάιος Πλαστικά».

Άγγελος Δημητριάδης, διευθύνων σύμβουλος της «Τσάνταλης ΑΕ».

Ιωάννης Λαυρεντιάδης, διευθύνων σύμβουλος της «Κ. Λαυρεντιάδης ΑΕ».

Αντώνης Μαρκοβίτης, γενικός διευθυντής της συνεταιριστικής κονσερβοποιίας «Venus».

Ιωάννης Μασούτης, πρόεδρος της «Μασούτης ΑΕ».

Νικόλας Μπακατσέλος, διευθύνων σύμβουλος της «Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ».

Γιώργος Μυλωνάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Aloumil AE».

Ηλίας Ναθαναηλίδης, διευθύνων σύμβουλος της τεχνικής εταιρείας «ΤΕΝΑ».

Παναγιώτης Παπαδόπουλος, επικεφαλής της «PAP SAFΕTY GLASS».

Ναούμ Πασσιάς, διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΤΕΣ».

Κωνσταντίνος Περτσινίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Αθωνική Τεχνική ΑΕ».

Δημήτριος Πέτσας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Εκκοκκιστήρια – Κλωστήρια Βορείου Ελλάδος ΑΕ».

Αθανάσιος Σαββάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Μιχάλης Σαράντης, διευθύνων σύμβουλος της «ΤΥΡΑΣ ΑΕ».

Νικόλαος Τζούμας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Μισσιριάν ΑΕ».

Στέργιος Τσαγκούλης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Intercom ΑΕ».    

Ταυτόχρονα, εκ μέρους του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς εκτός από τον κ. Αντωνιάδη παρόντες ήταν ακόμη οι βοηθοί γενικοί διευθυντές Γιώργος Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Ιωάννου και Αναστασία Σεκέρη

 

 

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

18-09-2013 12:50ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΤΗΛ. 2441025058

ΕΔΩ ΚΑΙ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ . ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΕΦΟΔΙΑ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1000 ΕΥΡΩ. ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΩΝ [ΓΕΜΙΣΕ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑΜΕ] ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΗΡΘΕ Η ΑΓΟΡΑ ΚΙΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ . ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΚΟΥΣ ... ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ 20-30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ - ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ- ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ . ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΙΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ, Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ..............

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία