BACK TO
TOP
Business

«Παρέλαση» κρητικών προϊόντων στην Πολωνία

Πρόγραμμα προβολής κρητικών προϊόντων έχει ξεκινήσει από την πολωνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ ALMA, σε συνέχεια της Πολωνικής Επιχειρηματικής Αποστολής στην Κρήτη.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την προβολή των εταιρειών FELEA, BOTZAKIS, ELIVIA, RENIERIS, VASILAKIS και TERRA CRETA.

«Παρέλαση» κρητικών προϊόντων στην Πολωνία

1
0

Υπενθυμίζεται πως η Πολωνική Επιχειρηματική Αποστολή απαρτιζόταν από 8 εκπροσώπους πολωνικών εταιρειών εισαγωγής τροφίμων, φρούτων και λαχανικών, από εκπροσώπους 4 μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της Πολωνίας, καθώς και από 3 δημοσιογράφους (National Geographic, Voyage και Podroze), ενώ συνοδευόταν από την Πρέσβη στην Πολωνία κα Τασία Αθανασίου, τον Προϊστάμενο του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Παντελή Γιαννούλη και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας, κ. Αλέξη Γεωργιάδη.

Τα αποτελέσματα της αποστολής, κρίνονται ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά καθώς πέραν, των συμφωνιών που προέκυψαν μεταξύ πολωνικών και ελληνικών επιχειρήσεων, υπήρξαν δημοσιεύματα για την Κρήτη και στα 3 παραπάνω αναγραφόμενα πολωνικά τουριστικά περιοδικά, θα διοργανωθεί η ετήσια συνάντηση των τουριστικών πρακτόρων με τους οποίους συνεργάζεται το πολωνικό πρακτορείο ITAKA στην Ιεράπετρα μεταξύ 12-19 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται στην πολωνική αγορά παρόμοιο πρόγραμμα προώθησης, ενώ επισυνάπτεται και το διαφημιστικό έντυπο του ALMA.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία