BACK TO
TOP
Business

Ανεξάρτητο τομέα Investment Banking συγκροτεί η Tράπεζα Πειραιώς

Τη μεγάλη σημασία που δίνει ο όμιλος Πειραιώς στην επενδυτική τραπεζική αντικατοπτρίζει η δημιουργία ανεξάρτητου τομέα investment banking, επικεφαλής του οποίου θα είναι ο Λάμπρος Παπακωνσταντίνου ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή.

Πειραιώς: Αντίστροφα για το πρόγραμμα Nέων Αγροτών

1
0
Το γνωστό στέλεχος της αγοράς που προέρχεται από την Π&Κ Χρηματιστηριακή την οποία απορρόφησε η Εθνική το 2007, αναλαμβάνει έναν τομέα που γνωρίζει πολύ καλά τόσο από την περίοδο που μετείχε στην P&K όσο και στη συνέχεια όσο εργάστηκε στην Εθνική ως γενικός διευθυντής και επικεφαλής του τομέα επενδυτικής τραπεζικής και χρηματιστηριακών δραστηριοτήτων. Πριν τη μετάβασή του την Πειραιώς, όπου ουσιαστικά βρίσκεται από την περίοδο που η Γενική Τράπεζα πέρασε στον έλεγχο του τραπεζικού ομίλου, ο ίδιος είχε δημιουργήσει την Virtus Equity Partners.

Από το νέο του πόστο στο ανεξάρτητο τμήμα investment banking της Πειραιώς, ο Λ. Παπακωνσταντίνου θα αναπτύξει τις δραστηριότητες στου ομίλου σε τομείς όπως οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για εξαγορές και συγχωνεύσεις, για επενδύσεις στις χρηματιστηριακές αγορές κ.α

Ειδικότερα, ο Τομέας Investment Banking θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους τομείς investment banking, Equity Capital markets, M&A Advisory, private equity, Transactional Services, τις συμμετοχές του ομίλου και την Πειραιώς ΑΕΠΕΥ.

 

(Πηγή: capital.gr)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία