BACK TO
TOP
Business

Επεκτείνεται μέσω franchising στην περιφέρεια ο Μαρινόπουλος

Πρόσθεσε 9 καταστήματα σε Λάρισα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Μαγνησία από τις αρχές του έτους.

Συνεργασία Μαρινόπουλου - ΕΛΤΑ για προνομιακή πίστωση σε συνταξιούχους

0
0
Στην διεύρυνση του δικτύου της στην ηπειρωτική και τη νησιωτική Ελλάδα με εννέα franchise καταστήματα από τις αρχές του χρόνου έχει προχωρήσει η Μαρινόπουλος. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα νέα καταστήματα φέρουν την επωνυμία Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express.

Aναλυτικότερα, η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικού εμπορίου στη χώρα, ενισχύει την ήδη σημαντική παρουσία της στην Περιφέρεια, με τη λειτουργία, μέσω δικαιόχρησης, 3 νέων καταστημάτων στα Ιωάννινα, τη Λευκάδα και την Αγριά Μαγνησίας και 6 στο Νομό Λαρίσης.

Ο σχεδιασμός των νέων franchise καταστημάτων, βασίστηκε σε έρευνες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφορικά με τη διαμόρφωση του «ιδανικού σούπερ μάρκετ». Από την επικοινωνία που είχε η εταιρεία με τους πελάτες της αναδείχθηκαν τα ποιοτικά στοιχεία του χώρου, όπως η απλότητα, ο καλός φωτισμός, η λιτή διακόσμηση, η ξεκάθαρη τμηματοποίηση και η σηματοδότηση των κατηγοριοποιήσεων των προϊόντων. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα των ερευνών εφαρμόστηκαν στη πράξη στα καταστήματα, με τη Μαρινόπουλος να επενδύει σημαντικά κεφάλαια.

Στη νέα μορφή καταστημάτων, ο επισκέπτης βρίσκει αυτό που επιθυμεί εύκολα, γρήγορα και βάσει των όσων πραγματικά επιδιώκει να προμηθευτεί.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει 458 franchise καταστήματα  σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ ο συνολικός αριθμός των σημείων πώλησης της Μαρινόπουλος ανέρχεται πλέον σε 900 καταστήματα.

Ως η κορυφαία δύναμη στο χώρο του λιανεμπορίου, η Μαρινόπουλος συνεχίζει την υπεύθυνη δραστηριοποίησή της, επεκτείνοντας στρατηγικά το δίκτυό της. Παράλληλα φροντίζει να αναβαθμίζει διαρκώς τις υπηρεσίες της και να παρέχει την ευρύτερη γκάμα ποιοτικών προϊόντων, προς όφελος του καταναλωτή.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία