BACK TO
TOP
Business

Σεμινάριο για τις επιχειρήσεις τροφίμων από την Global Greece

Τα μυστικά για την ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων στο χώρο του αγροδιατροφικού τομέα, που να μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά στην εγχώρια αγορά, αλλά και στο εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όσοι μετάσχουν στο ειδικό σεμινάριο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 24 – 25 Απριλίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σεμινάριο για τις επιχειρήσεις τροφίμων από την Global Greece

0
0
Πρόκειται για ένα ταχύρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2 ημερών (12 ώρες) που οργανώνει η Global Greece International Business Projects, με στόχο να ενημερώσει τόσο τις νέες, όσο  και τις υφιστάμενες μικρές ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων για ό,τι έχει να κάνει με την δραστηριότητά τους στην εσωτερική αγορά και στο εξωτερικό.

Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει στις καταναλωτικές τάσεις,  τα προβλήματα, τις ιδιαιτερότητες της αγοράς, τους κινδύνους, τις ευκαιρίες, τα μυστικά  και τις παγίδες. 

Η προσέγγιση βασίζεται σε πρακτικά και διαπιστωμένα προβλήματα, ενώ το κάθε θέμα θα υποστηρίζεται από συγκεκριμένα, υπαρκτά, παραδείγματα επιτυχιών και αποτυχιών του παρελθόντος, με ανάλυση των αιτιών. Αναλύονται ιδιαιτέρως οι μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν για τις μικρές επιχειρήσεις στη χώρα μας ως προς τα δίκτυα διανομής, επισημαίνονται οι αδυναμίες των ελληνικών επιχειρήσεων στο μάρκετινγκ, τα λάθη στις τιμολογήσεις των προϊόντων, εξηγείται η αναγκαιότητα και οι δυνατότητες για προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και αναλύονται βήμα-προς βήμα οι επιστημονικές διαδικασίες για την σωστή ανάπτυξη νέων ανταγωνιστικών προϊόντων. Την δεύτερη μέρα δίνονται απλά και πρακτικά όλα τα εργαλεία για την ανάπτυξη εξαγωγών εκ μέρους μιας ελληνικής εταιρίας τροφίμων.

Εισηγητές στο σεμινάριο είναι ο κ. Μπάμπης Φιλαδαρλής MBA, DipM, MIEx, πρώην γενικός διευθυντής του ΣΕΒΕ και ιδρυτής της Global Greece, που είναι μια εξειδικευμένη εταιρία στη στήριξη των εξαγωγών και ο Τριαντάφυλλος Πετκανόπουλος, οικονομολόγος, εξειδικευμένος στο μάρκετινγκ και την ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν λεπτομέρειες για τη δήλωση συμμετοχής στο info@globalgreece.gr και στο τηλέφωνο 2310 474191

 

Λεωνίδας Λιάμης

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία