BACK TO
TOP
Business

Διπλάσια κέρδη για τον όμιλο Κορρές το α' εξάμηνο του 2015

Υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης κατέγραψε ο όμιλος Κορρές κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, με τις πωλήσεις να παρουσιάζουν διψήφιο ποσοστό αύξησης και τα καθαρά κέρδη να διπλασιάζονται.

Τέλος στη συνεργασία Κορρέ με Johnson&Johnson στη Β. Αμερική

4
0

Συγκεκριμένα, τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 44% στα 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας διπλασιάστηκαν (+107%) σε 1,1 εκατ. ευρώ από 0,5 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Επίσης, οι ενοποιημένες πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 16% στα 30,3 εκατ. ευρώ, ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς, καθώς και όλων των στρατηγικών αγορών του εξωτερικού.

Στην Ελλάδα, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, η μάρκα Κορρές, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς της, αναδείχθηκε Νο1 σε ανάπτυξη στην αγορά καλλυντικών στο φαρμακείο, με τις πωλήσεις της να ενισχύονται κατά 3%.

Στο εξωτερικό, οι πωλήσεις του Ομίλου ενισχύθηκαν κατά 39%, λόγω της μεγάλης δυναμικής που παρουσιάζει η μάρκα στην Αμερική, αλλά και στις αγορές προτεραιότητας στην Ευρώπη, όπως είναι η Γερμανία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Ισπανία και οι Σκανδιναβικές χώρες, όπου η συνολική αύξηση ανήλθε σε 40%.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία