BACK TO
TOP
Business

Η Δωδώνη Χρυσός χορηγός στις Βάκχες του Ευριπίδη

Xρυσό χορηγό της θεατρικής παράστασης «Βάκχες» του Ευριπίδη αποτελεί η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ. Η παράσταση θα ανέβει στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης στις 2 Σεπτεμβρίου από το Πειραϊκό Θέατρο «Δημήτρης Ροντήρης» και την εταιρεία ΑΝΘΟΣ.

Ξεμένουν από ζωοτροφές οι Ηπειρώτες

2
0

Πρόκειται για μία παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε σκηνοθεσία του Ηπειρώτη Γιώργου Παπαθεοδώρου, η οποία περιλαμβάνει την επί σκηνής παράλληλη ερμηνεία του έργου στην ελληνική και διεθνή νοηματική γλώσσα.

Σημειώνεται ότι η παράσταση θα λάβει χώρα και σε επιλεγμένα αρχαία θέατρα του εξωτερικού, που βρίσκονται στην Ταορμίνα, τη Μασσαλία, το Μονακό, την Άσσο και την Αλεξάνδρεια.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε: «Στην εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ, η κοινωνική και πολιτιστική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και της λειτουργίας μας. Στο πλαίσιο αυτό, είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να είμαστε αρωγοί και να υποστηρίζουμε εμπράκτως διοργανώσεις και πρωτοβουλίες με εθνικό και διεθνές αποτύπωμα, που στηρίζουν ενεργά τον πολιτισμό. Η ΔΩΔΩΝΗ προάγοντας αξίες όπως προσφορά, αλληλεγγύη, ενότητα και αγάπη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του τόπου και φυσικά του αρχαίου θεάτρου»

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κωφών.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία