BACK TO
TOP
Business

Ηγέτης στα εσπεριδοειδή των ΗΠΑ η Wonderful Citrus

Κίνηση «ματ» στην αμερικανική αγορά εσπεριδοειδών έκανε η Wonderful Citrus που έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια και ειδικεύεται στα γκρέιπφρουτ με την εξαγορά των παραρτημάτων της DNE, δηλαδή της DNE World Fruit και της DNE International, οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίου και εξαγωγών εσπεριδοειδών στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ηγέτης στα εσπεριδοειδή των ΗΠΑ η Wonderful Citrus

1
0

Στη συμφωνία υπάγονται μάλιστα και μετοχές της DNE Imports από το μερίδιό της στη World Pack Cold Storage που περιλαμβάνει το κέντρο αποθήκευσης, συσκευασίας και διανομών της World Pack στο Νιου Τζέρσει.

«Η συγχώνευση αυτή αυξάνει τις δυνατότητες να προσφέρουμε στους καταναλωτές φρέσκα εσπεριδοειδή όλο το χρόνο. Επίσης, διπλασιάζει τη θέση του ομίλου στις ΗΠΑ για την παραγωγή γκρέιπφρουτ», όπως αναφέρουν εκπρόσωποι της εταιρείας Wonderful Citrus.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εξαγορά αυτή είναι η δεύτερη της Wonderful Citrus σε διάστημα 12 μηνών μετά την απόκτηση του παραρτήματος της I. Kunik στο Τέξας, εταιρείας διανομής λάιμ, καθώς και της Μεξικανικής B&S Grupo Exportador, S.A. de C.V.

(Πηγή: freshfruitportal.com)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία