BACK TO
TOP
Business

Κάρτα Αγρότη με μηδενικό επιτόκιο από τη Eurobank

Μηδενικό επιτόκιο προσφέρει για το πρώτο εξάµηνο, δηλαδή µέχρι τον προσεχή Σεπτέµβριο, στους αγρότες που θα επιλέξουν τη δική της Κάρτα του Αγρότη η Eurobank.

Κάρτα Αγρότη με μηδενικό επιτόκιο από τη Eurobank

1
0

Η εν λόγω προσφορά δείχνει ότι η διοίκηση της τράπεζας έχει πάρει την απόφαση να διεκδικήσει δυναµικά το µερίδιό της στη χρηµατοδότηση του αγροτικού τοµέα και η ολοκαίνουργια Κάρτα του Αγρότη συνιστά µιας πρώτης τάξεως ευκαιρία. Πρώτος στόχος η ενδυνάµωση της συναλλακτικής σχέσης της τράπεζας µε τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής.  Εκτός από τους πρώτους µήνες χρήσης της κάρτας που θα είναι άτοκοι, η Eurobank δεσµεύεται ότι στη συνέχεια, δηλαδή από τον προσεχή Οκτώβριο και µετά, το χρεωστικό υπόλοιπο θα έχει επιτόκιο 4,80%, επίπεδο το οποίο καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικές τις χρηµατοδοτήσεις αυτής της κατηγορίας.

Παράλληλα µε το πρόγραµµα «Business Banking Αγροτικός Τοµέας», το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να υλοποιεί, η Eurobank έχει µπει δυναµικά στον αγροτικό τοµέα. Το πρόγραµµα περιλαµβάνει µεταξύ άλλων εξειδικευµένα Προγράµµατα Χρηµατοδότησης Αγοράς Αγροτικού Εξοπλισµού, υποστήριξη εξαγωγών, τη δηµιουργία Αγροτικών Κέντρων και µιά διακριτή οργανωτική µονάδα Αγροτικού Τοµέα.

Στόχος της τράπεζας είναι µέσω του προγράµµατος, να στηρίξει κάθε επενδυτικό σχέδιο του αγροτικού τοµέα που θα βασίζεται σε τραπεζικά κριτήρια.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο του Λαζάρου, 8 Απριλίου, μαζί με την ειδική έκδοση Top 50 του Wine Trails.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία