BACK TO
TOP
Business

Υπό αναδιοργάνωση η Olix Oil του Παύλου Βαρδινογιάννη

«Ζεστά» έχει μπει στην τυποποίηση έξτρα παρθένου ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς ο Παύλος Ν. Βαρδινογιάννης από το 2011 συνεταιρικά, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2013, με δική του εταιρεία, την Olix Oil. Από το 2015 με εντολή του ιδιοκτήτη της και διευθύνοντος συμβούλου της Παύλου Βαρδινογιάννη η εταιρεία μπήκε σε φάση αναδιοργάνωσης, με αλλαγές στελεχών.

Υπό αναδιοργάνωση η Olix Oil του Παύλου Βαρδινογιάννη

1
0

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία τυποποιεί έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (το Aphea) και επιτραπέζιες ελιές Καλαμών, Χαλκιδικής και Κονσερβολιάς, εξάγοντας σε Ιαπωνία, ΗΠΑ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Καναδά και Αυστραλία.

 

Ταυτόχρονα, η Olix Oil μέσω θυγατρικών της εμπορεύεται χύμα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα, μειονεκτικά παρθένα (βιομηχανικά-Lampante), ακατέργαστα πυρηνέλαια, ημι-εξευγενισμένα πυρηνέλαια και ολεΐνες από ακατέργαστα πυρηνέλαια.

Η παραγωγή ολεϊνών γίνεται σε καινούργια μονάδα στην Πάτρα. Εκεί παράγονται κι άλλα προϊόντα από υποπροϊόντα της παραγωγής ελαιόλαδου.

Την ίδια ώρα η Olix Oil ήδη δουλεύει τη μονάδα εμφιάλωσης ελαιόλαδου, που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης, στη Medolio.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Μαρούσι, ενώ από το 2014 λειτουργεί και αντίστοιχο γραφείο στη Νέα Υόρκη, με στόχο, ξεκάθαρο, την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία