BACK TO
TOP
Business

Υπεύθυνη Αειφορίας της Syngenta η Aλεξάνδρα Μπραντ

Ως CSO της Syngenta, η κ. Brand θα αναφέρεται απευθείας στον CEO της εταιρείας Erik Fyrwald.

Υπεύθυνη Αειφορίας της Syngenta η Aλεξάνδρα Μπραντ

1
0

Στη νέα θέση του υπεύθυνου αειφορίας (CSO) τοποθετεί η Syngenta την Alexandra Brand, πρώην Περιφερειακού Διευθυντή για την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας,ως CSO, η κ. Brand θα αναφέρεται απευθείας στον CEO της εταιρείας κ. Erik Fyrwald.

Η Αlexandra Brand θα αναλάβει να οδηγήσει τη νεοσύστατη Ομάδα Επιχειρηματικής Αειφορίας να αναπτύξει και να προωθήσει την ατζέντα βιωσιμότητας της εταιρείας. Η ομάδα θα προγραμματίζει τις δραστηριότητες της εταιρείας για τις ρυθμιστικές υποθέσεις, τη βιωσιμότητα και τη διαχείριση, τις εξωτερικές υποθέσεις και τις επικοινωνίες.

Στην ανακοίνωση, ο CEO της Syngenta Erik Fyrwald, δήλωσε τα εξής: «Διαδραματίζουμε ήδη σημαντικό ρόλο στην παροχή τροφής στον κόσμο και θέλουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνουμε υπεύθυνες συζητήσεις με κυβερνήσεις κρατών, ΜΚΟ, ακαδημαϊκούς και άλλους φορείς στην τροφική αλυσίδα, σχετικά με τις πολιτικές και κοινωνικές προκλήσεις και ευκαιρίες που δημιουργεί η βιομηχανία μας. Έχουμε σημειώσει πρόοδο σε αυτό τον τομέα αλλά θέλουμε στο μέλλον να προχωρήσουμε σε νέες συνομιλίες για το τι σημαίνει βιώσιμη γεωργία.

«Θέλουμε να συμβάλουμε στην περαιτέρω διαμόρφωση της γεωργίας και της θέσης της στην κοινωνία. Η θέση της CSO θα παίξει κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή. Η Αλεξάνδρα έχει ένα πραγματικό πάθος για να βοηθήσει τους αγρότες να γίνουν πιο παραγωγικοί, ενώ παράλληλα θα διαχειριστούν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και θα πρέπει να παράγουν περισσότερα με λιγότερα».

Από την πλευρά της η κ. Alexandra Brand δήλωσε: «Η τεχνολογία που προσφέρουμε στους αγρότες μπορεί να τους βοηθήσει να τροφοδοτούν με ασφάλεια τον κόσμο και παράλληλα να φροντίζουν το περιβάλλον του πλανήτη μας - με μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, κατανάλωσης νερού και διατήρησης του εδάφους. Επίσης, διαδραματίζουμε καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και της τεχνολογίας ακριβείας, θα είναι σημαντική.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη από την ευκαιρία να οδηγήσω σε περαιτέρω αλλαγές στην εταιρεία μας και στη βιομηχανία μας. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες και να συνεργαστούμε με ομάδες που ίσως δεν είχαν εργαστεί στο παρελθόν. Θα αξιοποιήσουμε τα σημαντικά επιτεύγματα του σχεδίου καλής ανάπτυξης, με ακόμη μεγαλύτερη διαφάνεια και δέσμευση της Syngenta για περαιτέρω βελτίωση της βιωσιμότητας της παγκόσμιας γεωργίας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία