BACK TO
TOP
Business

Διεθνής διάκριση της Πειραιώς για υπηρεσίες θεματοφυλακής

Το βραβείο Global Excellence Award, για τον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών, απονεμήθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς από τον διεθνή οργανισμό Global Custodian.

Αγροτική γη, χρήμα και σχέδιο από Πειραιώς για νέους αγρότες

3
0

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η τράπεζα καταφέρνει να λάβει το βραβείο, που αποτελεί σημαντική διεθνή διάκριση στον χώρο των υπηρεσιών θεματοφυλακής. Στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν πολυάριθμες διεθνείς τράπεζες, ενώ η κατάταξη προέκυψε μέσα από απαντήσεις 7.000 θεσμικών πελατών σε σχετικά ερωτηματολόγια που κατήρτισε ο εν λόγω οργανισμός.

Ο κ. Αθανάσιος Αρβανίτης, επικεφαλής του τμήματος Financial Markets της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό, αποτελεί την αναγνώριση της δέσμευσης της Τράπεζας Πειραιώς στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση πελατών. Η Τράπεζα Πειραιώς επιβραβεύεται σταθερά για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, ως αποτέλεσμα της ικανότητάς της να δημιουργεί και να καλλιεργεί μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, καθώς και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνογνωσία στον κλάδο των Securities Services σε διεθνές επίπεδο».

Σημειώνεται ότι ο διεθνής οργανισμός Global Custodian πραγματοποιεί κάθε χρόνο έρευνες για τις τράπεζες σε ανεπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές, κατατάσσοντας κάθε τράπεζα με βάση τα σχόλια των πελατών της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία