BACK TO
TOP
Business

Προς διπλασιασμό οι πωλήσεις Fonterra στην Κίνα

Η Fonterra, εταιρεία από τη Νέα Ζηλανδία, που αποτελεί τον μεγαλύτερο εξαγωγέα γαλακτοκομικών προϊόντων, σχεδιάζει να τριπλασιάσει τις πωλήσεις του εμπορικού της σήματος για τους καταναλωτές, Anchor στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων του γάλατος εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας (ultra-high temperature) και του παστεριωμένου, για να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση στην αγορά, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος.

Η Fonterra βάζει 7 εκατ. σε λιθουανικά γαλακτοκομικά

0
0

Η Anchor, το βασικό εμπορικό σήμα της Fonterra που απευθύνεται στους καταναλωτές, πουλά ήδη το ισοδύναμο των 100 εκατ. λίτρων σε γαλακτοκομικά προϊόντα ρευστής μορφής κάθε χρόνο στην Κίνα, μεταξύ των οποίων γιαούρτι σε υγρή μορφή (ambient yogurt), γαλακτοκομικά προϊόντα, γάλα σε σκόνη για ενήλικες.

Σύμφωνα με την Christina Zhu, Πρόεδρο της Fonterra Κίνας, η βασική προσήλωση της εταιρείας θα είναι να ενδυναμώσει τις μακροπρόθεσμες, τυποποιημένες, μεγάλης κλίμακας και προστιθέμενης αξίας επιχειρήσεις στη χώρα.

Από το πρώτο υψηλής παστερίωσης (UHT) γάλα της Anchor που πουλήθηκε στη Σαγκάη το 2013, η Fonterra έχει επεκτείνει το εύρος των προϊόντων της σε πάνω από 47 σε 13.000 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η εταιρεία έχει επίσης σημειώσει σταθερή πρόοδο στις αγορές μέσω διαδικτύου, που αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεύει το 55% των συνολικών πωλήσεων.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε πουλήσει σχεδόν ένα δις ποτήρια γάλατος στην Κίνα» έκανε γνωστό η ίδια.

Η ανάπτυξη της εταιρείας έχει επίσης ενισχυθεί από την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών στην Κίνα για υψηλής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας γαλακτοκομικά προϊόντα. Το καλής ποιότητας υψηλής παστερίωσης (UHT) γάλα και το επίσης καλής ποιότητας γιαούρτι σε υγρή μορφή (ambient yogurt) έχουν διατηρήσει τους ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε πάνω από 20% για αρκετά χρόνια. Οι πωλήσεις σκόνης γάλατος για ενήλικες διαδικτυακά και εκείνες των γαλακτοκομικών προϊόντων υποδεικνύουν ετήσια αύξηση κατά μέσο μεγαλύτερη από 50%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Fonterra

Αλίκη Χουλιάρα
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία