BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Σημάδια ανάκαμψης για το Χρηματιστήριο

Ανακάμπτει τη Δευτέρα 20 Απριλίου το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά την βίαιη πτώση της περασμένης Παρασκευής, με την αγορά να αποτυπώνει μερικά σημάδια αισιοδοξίας από την, μικρή, πρόοδο που υπήρξε κατά τις διαπραγματεύσεις στο Brussels group μεταξύ των εκπροσώπων των θεσμών και της κυβέρνησης.

Συνεχίζει ανοδικά το Χ.Α., κέρδη 2% για τον τραπεζικό δείκτη

0
0

Στις 10:53, ο Γενικός Δείκτης ενισχύεται κατά 1,75% στις 742,59 μονάδες, ενώ ο τζίρος βρίσκεται στα 6 εκατ. ευρώ. Ο FTSE25 ενισχύεται 1,51% στις 218,73 μονάδες και ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει άνοδο 3,06% στις 469,33 μονάδες.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς αναλυτές, τα τεχνικά δεδομένα του Γενικού Δείκτη έχουν επιδεινωθεί επικίνδυνα απειλώντας πλέον να σπάσουν την συσσώρευση τιμών και να κινηθούν προς νεώτερα φετινά χαμηλά. Ακόμα το τελευταίο οχυρό των 723 μονάδων δεν έχει πέσει ωστόσο η απόσταση ασφαλείας έχει μειωθεί αισθητά κάνοντας ιδιαίτερα ευαίσθητη την διαπραγμάτευση του Γενικού Δείκτη σε αυτά τα επίπεδα. Αν και η τάση έχει ανακτήσει την δυναμική από την πτωτική ορμή της προηγούμενης εβδομάδας ακόμα δεν έχει δοθεί το σύνθημα ακύρωσης του σεναρίου της ανοδικής αντίδρασης έστω και οριακά.

(Πηγή: Nαυτεμπορική)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία