BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Με φόρα ξεκίνησε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο

Ανοδικά κινείται στην αρχή της συνεδρίασης της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου το Χρηματιστήριο Αθηνών με τις τράπεζες να δίνουν τον τόνο αλλά και τον τζίρο να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Εν αναμονή των προσφορών για τον ΟΠΑΠ το Χ.Α.

0
0

 Ειδικότερα, στις 10:55, ο Γενικός Δείκτης ενισχύεται κατά 1,43% στις 635,44 μονάδες, ενώ ο τζίρος βρίσκεται στα 1,5 εκατ. ευρώ. Ο FTSE25 σημειώνει κέρδη 1,68% στις 186,09 μονάδες και ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει άνοδο 5,65% στις 216,88 μονάδες.

Οι συναλλαγές και σήμερα κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με την αγορά να παρακολουθεί τις εξελίξεις τόσο στο πολιτικό όσο και στο δημοσιονομικό επίπεδο. Την ίδια ώρα, για μία ακόμη ημέρα, η τάση εναρμονίζεται με τις ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες σήμερα κινούνται έντονα ανοδικά.

Στο μεταξύ, την αγορά εξακολουθούν να απασχολούν οι καθυστερήσεις από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες υλοποίησης της νέας συμφωνίας με τους δανειστές, με τους εκπροσώπους των θεσμών να προεξοφλούν ανοικτά πλέον ότι η επόμενη εκταμίευση προς την Ελλάδα δεν αναμένεται να υπάρξει πριν από το τέλος Νοεμβρίου.

 

 

(Με πληροφορίες από Ναυτεμπορική)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία