BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Αβέβαιο το Eurogroup τη M.Πέμπτη και η επίτευξη συμφωνίας σύμφωνα με το Σόιμπλε

Την αβεβαιότητα που επικρατεί γύρω από τη διενέργεια Eurogroup, τη Μεγάλη Πέμπτη, αποτυπώνουν και οι τελευταίες αναφορές του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Bόλφανγκ Σόιμπλε, ο οποίος και δήλωσε αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αλλά εξέφρασε αμφιβολίες για το ενδεχόμενο επίτευξης συμφωνίας εντός της εβδομάδας.

«Πιθανό να χρειαστεί νέα βοήθεια η Ελλάδα», λέει ο Σόιμπλε

0
0

«Δεν ξέρω αν θα συναντηθούμε την Πέμπτη. Ακόμη εργαζόμαστε επ’αυτού», σημείωσε, κατά τη διάρκεια δημόσιας συζήτησης στο Βερολίνο, όπως μεταδίδει το Reuters.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει και η Wall Street Journal, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε αισιόδοξος σε ό,τι αφορά στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, εκφράζοντας, ωστόσο, αμφιβολίες σχετικά με το εάν η συμφωνία θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτήν την εβδομάδα.

Θα σημειώσουμε επιτυχία στην αξιολόγηση, ανέφερε, σημειώνοντας πως ύστερα από συνομιλία που είχε με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, δεν είναι βέβαιος πως η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί πριν από ένα πιθανό Eurogroup τη Μεγάλη Πέμπτη. «Βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα», παρατήρησε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία