BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα μηχανήματα της ER.MO φέρνει στην ελληνική αγορά η Θεοχαράκης

Τα παρελκόμενα της ιταλικής εταιρείας ER.MO που περιλαμβάνουν δισκοσβάρνες, καλλιεργητές και άροτρα ξεκινά άμεσα να διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Θεοχαράκης ΑΕ (Same-Deutz Fahr), με τη συμφωνία αυτή να σηματοδοτεί την είσοδο του Ομίλου στον κλάδο της επεξεργασίας εδάφους.

2

Βασίλης Σοφός

267
0

Η παρουσίαση των μηχανημάτων σε αγρότες και συνεργάτες έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Νίκαια της Λάρισας και πιο συγκεκριμένα στο κτήμα του Παναγούλη Κωνσταντίνου, με τρία τρακτέρ Deutz-Fahr να έλκουν τη δισκοσβάρνα DMX 300, τον καλλιεργητή Mistral 250 και το τετράυνο αναστρεφόμενο άροτρο EVO 120.



Σύμφωνα με τον sales manager στο Τμήμα Τρακτέρ της Θεοχαράκης ΑΕ, Στέλιο Σταματίκο, τα μηχανήματα αυτά είναι κατάλληλα για μικρές και μεγάλες ιπποδυνάμεις τρακτέρ, με την ανταπόκριση των παρευρισκόμενων αγροτών να είναι αρκετά ζεστή.



Η συμφωνία με την ιταλική ER.MΟ με ιστορία από το 1967 σύμφωνα με πληροφορίες του Agronews έκλεισε αμέσως μετά την έκθεση Agrotica, με τα μηχανήματα αυτά να είναι άμεσα διαθέσιμα για παραγγελίες από τους αντιπροσώπους της Θεοχαράκης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία