BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με υψηλά κέρδη έκλεισε το 2017 για την JCB, επενδύει 50 εκατομμύρια σε νέο εργοστάσιο

Αύξηση στον κύκλο εργασιών και στις πωλήσεις φορτωτών κατέγραψε η εταιρεία JCB από το Staffordshire, η οποία την ίδια στιγμή βλέπει τα μηχανήματά της να επεκτείνονται με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς στη παγκόσμια αγορά.

JCB_TURNOVER

Βασίλης Σοφός

218
0

Στα τέλη του περασμένου μήνα, η εταιρεία δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα, επισημαίνοντας πως από το 1917 οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 28%, που μεταφράζεται σε αύξηση κερδών 19%(341 εκατομμύρια λίρες).

Η επέκταση στις παγκόσμιες αγορές συνεχίστηκε και το 2018, γεγονός που ώθησε την JCB στο να κατασκευάζει 500 μηχανήματα την ημέρα.



Ο Γκρεμ Μακντόναλντ, Διευθύνων Σύμβουλος της JCB, δήλωσε: « Το 2017 ήταν ένα πολύ καλό οικονομικό έτος για την JCB, κατά τη διάρκεια του οποίου εισχωρήσαμε ακόμη περισσότερο στην αγορά και πετύχαμε νέους στόχους-ρεκόρ. Η αύξηση των πωλήσεων μηχανημάτων JCB οφείλεται κυρίως στη ζήτηση για τους τηλεσκοπικούς φορτωτές (Loadall) της εταιρείας.» «Τα ποσοστά απασχόλησης στα εργοστάσια της εταιρείας μας ανά τον κόσμο είναι επίσης αυξημένα, απασχολώντας αυτήν τη στιγμή πάνω από 15000 υπαλλήλους. Μόνο Ηνωμένο Βασίλειο εργάζονται 1100 άτομα φέτος, στοιχείο αρκετά θετικό τόσο για την εταιρεία όσο και για την βιομηχανία της χώρας», δήλωσε ο πρόεδρος της JCB, Λόρδος Μπάμφορντ.



Η JCB διαθέτει 22 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων τα 11 εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και απασχολούν συνολικά 7600 άτομα. Σημειωτέον ότι η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επένδυσε 50 εκατομμύρια λίρες για μια νέα μονάδα στο Ουτοξέτερ (Uttoxeter) αποκλειστικά για την κατασκευή των καμπινών των μηχανημάτων. Το εργοστάσιο υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο το 2019.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία