BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μηχανήματα για κάθε καλλιέργεια παρουσίασε η εταιρεία SANIDAS

Η εταιρεία παρουσίασε εξειδικευμένα μηχανήματα για την επεξεργασία του εδάφους, για το κλάδεμα και για την συγκομιδή αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών.

sanidas

70
0

Με μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση έκλεισε η συμμετοχή της εταιρίας SANIDAS στην 1η Πανελλήνια κλαδική Έκθεση και συνέδριο Αρωματικών, Φαρμακευτικών φυτών και προϊόντων αυτών στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης 19-21 Οκτώβριου.

Η εταιρεία παρουσίασε εξειδικευμένα μηχανήματα για την επεξεργασία του εδάφους με στόχο την καταπολέμηση των ζιζανίων ανάμεσα στην σειρά και ανάμεσα στο φυτό με βιολογικό τρόπο, μηχανήματα για το κλάδεμα δίνοντας έμφαση στην καλλιέργεια των τριαντάφυλλων και μηχανήματα για την συγκομιδή αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών παρουσιάζοντας 3 βασικούς τύπους συλλεκτικής μηχανής με σκοπό να καλυφτούν οι ανάγκες διαφόρων παραγωγών.  

Μεγάλο ενδιαφέρον κέρδισε και η εξιδεικευμένη Φυτευτική Μηχανή ΑΦΦ με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα ανεξάρτητα στοιχεία φύτευσης που παρέχουν την απόλυτη ακρίβεια στο βάθος φύτευσης αγνοώντας τυχόν κλίσεις και ανωμαλίες εδάφους, κατάλληλη ταυτόχρονα για φύτευση γυμνόριζων και κουπάκι σε κωνικό σχήμα. Η συγκεκριμένη μηχανή διατίθεται για φύτευση 1-6 σειρών, με 10, 15 ή 20 μανταλάκια.

Όλα τα μηχανήματα είναι συνυφασμένα και ακολουθούν το μέλλον του πρωτοποριακού και καινοτόμου κλάδου.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία