BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Υβριδικό σύστημα υποβοήθησης οδηγού για το Rex της Landini

Γνωστή από την εφαρμογή της στα επιβατικά αυτοκίνητα, η τεχνολογία ADS (Προηγμένο σύστημα οδήγησης) προσαρμόζει τη σκληρότητα του τιμονιού ανάλογα με τις συνθήκες στις οποίες κινείται το Landini.

landini_rex_1_f

Βασίλης Σοφός

185
0

Με το υβριδικό σύστημα υποβοήθησης οδηγού εξοπλίζει η Landini τα τρακτέρ της σειράς Rex 4, κάνοντας ακόμη πιο εύκολους τους ελιγμούς τόσο στο χωράφι όσο και στον δρόμο.

Η τεχνολογία ονομάζεται ADS και βελτιώνει εξαιρετικά την οδήγηση, καθώς επεμβαίνει στο σύστημα διεύθυνσης, κάνοντας πιο άκαμπτη την αίσθηση του τιμονιού όταν ο χειριστής αυξάνει ταχύτητα στο τρακτέρ.

Επιπλέον, το σύστημα συνδέεται με τον δορυφόρο, συλλέγοντας χρήσιμες πληροφορίες όπως η θέση των τροχών και οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο που βρίσκεται το τρακτέρ.

Το ADS αποθηκεύει τις πληροφορίες και μπορεί σε μελλοντικό χρόνο να επέμβει ακόμη πιο αποτελεσματικά στο τρακτέρ.

Η σειρά Rex 4 παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση EIMA 2018, διαθέτει κινητήρα της Deutz-Fahr (70 έως 112 ίππων) και αναρτώμενο εμπρόσθιο άξονα.

Προαιρετικά ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει το Rex με το μεταλλικό μπλε χρώμα που απεικονίζεται στη φωτογραφία , με το οποίο είναι βαμμένες ήδη οι σειρές 6 και 7 των τρακτέρ της Landini.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία