BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ρεκόρ με 303 θεριζοαλωνιστικές σε φιλανθρωπικό event

Ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες θεριζοαλωνιστικές που δούλεψαν ταυτόχρονα, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού event Harvest for Kids (Αλώνισμα για τα Παιδιά).

combine_record_2_copy

Βασίλης Σοφός

8
0

Διεξήχθη με τη μέριμνα της οργάνωσης Children’s Camps International (CCI), η οποία μάζεψε 303 θεριζοαλωνιστικές, διαλύοντας το περασμένο ρεκόρ των 244 μηχανών, που είχαν καταγραφτεί σε ένα παρόμοιο event στο Σασκατσέουαν του Καναδά το2012.

Η φετινή διοργάνωση που έσπασε το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε σε μία έκταση 1.210 στρεμμάτων κοντά στο Ρίνκλερ, στην πολιτεία της Μανιτόμπα του Καναδά, όπου και οι 303 θεριζοαλωνιστικές ξεκίνησαν τη συγκομιδή των χειμερινών σιτηρών ταυτόχρονα, λειτουργώντας για 5 λεπτά.

Η δουλειά έγινε σε κομμένη σοδειά με τις θεριζοαλωνιστικές να εξοπλίζονται απλά με κεφαλές συλλογής ώστε να μπορέσουν πιο εύκολα να κάτσουν η μία δίπλα στην άλλη.

Οι αλωνιστές έφτασαν από τη Μανιτόμπα, με κάποιους να προέρχονται ακόμα και από τα σύνορα του Σασκατσέουαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως για αυτή τη διοργάνωση δούλεψαν 1.000 εθελοντές και φυσικά δεν έλειψαν οι χορηγοί που βοήθησαν για να γίνει το event πραγματικότητα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία