BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με δύο βραβεία έφυγε η Case από την EIMA 2018 της Μπολόνια

Μία προτίµηση στο κόκκινο χρώµα φαίνεται πως την είχαν οι κριτές της διάκρισης Τρακτέρ της Χρονιάς 2019 στη φετινή EIMA, και έτσι τα τρία από τα τέσσερα βραβεία τα έλαβαν Case IH και Same.

2-Case

Βασίλης Σοφός

9
0

 Στο επίκεντρο φυσικά της λαµπερής έκθεση που πραγµατοποιήθηκε την περασµένη εβδοµάδα δεν ήταν µόνο τα βραβεία αλλά και οι «εισβολείς» στην ευρωπαϊκή αγορά από την Ασία, µε την Ινδία και την Τουρκία να ψάχνουν για αντιπροσώπους. Μάλιστα η ινδική Kartar που είναι περισσότερο γνωστή για τις θεριζοαλωνιστικές της έφερε το πρώτο της τρακτέρ στην EIMA, που µάλιστα φιλοδοξεί να πιάσει ευρωπαϊκά στάνταρντς. Η τουρκική Basak από την άλλη υποστηρίζει πως «το έχει» µε τα υψηλής τεχνολογίας τρακτέρ, µοστράροντας ένα µοντέλο 125 ίππων µε κινητήρα Deutz, και µάλιστα µε Stage V τεχνολογία ρύπων.

Όσον αφορά συγκεκριµένα τα βραβεία, για το 2019 τον τίτλο του καλύτερου τρακτέρ (βάσει πάντα της γνώµης δηµοσιογράφων του ειδικού τύπου) απέσπασε το Case IH Maxxum 145 Activedrive 8. Το 145 ίππων Maxxum λένε πως άξιζε τη προσοχή, καθώς διαθέτει ένα πρωτοποριακό διπλού συµπλέκτη σασµάν και το αναβαθµισµένο πολυλειτουργικό τζόιστικ τοποθετηµένο στο υποβραχιόνιο.  To ίδιο τρακτέρ έλαβε και το βραβείο Καλύτερου Σχεδιασµού 2019 για την σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας,  που την ίδια στιγµή υποστηρίζουν οι κριτές ανεβάζει τα επίπεδα άνεσης.


Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί στα περίπτερα το Σάββατο 17 Νοεμβρίου μαζί με το περιοδικό Ελαίας Καρπός «EL»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία