BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Διακρίσεις για τη New Holland

Το σύστημα IntelliSense ™ των νέων θεριζοαλωνιστικών μηχανών της εταιρείας αλλά και το Intelligent Trailer Brake System (σύστημα φρεναρίσματος με ρυμουλκούμενο) απέσπασαν βραβείο ASABE AE50 για το 2019.

new_holland_new_site

Βασίλης Σοφός

6
0

Την εταιρεία New Holland τίμησε ο αμερικανικός οργανισμός των μηχανικών του αγροτικού και βιολογικού κλάδου (ASABE), αφού δύο από τις νέες καινοτομίες της New Holland βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων για την πρωτοποριακή τους τεχνολογία.

Τα βραβεία ASABE, χρηματοδοτούμενα από το περιοδικό ASABE Resource, αναζητούν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες ενσωματωμένες σε αγροτικά μηχανήματα αλλά και προϊόντα που υπηρετούν τις βιομηχανίες τροφίμων. Τα δύο συστήματα της New Holland, έχοντας λάβει και άλλες διακρίσεις στο παρελθόν, αναγνωρίστηκαν από τα βραβεία ASABE, για τα οφέλη που προσφέρουν στους αγρότες.

IntelliSense™pro-active

Το σύστημα αυτοματοποίησης πολλών από τις λειτουργίες των θεριζοαλωνιστικών μηχανών της New Holland, IntelliSense™, απέσπασε το πρώτο βραβείο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το μηχάνημα μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες κατά την εργασία, αυξάνοντας στο μέγιστο τη παραγωγικότητα.

Intelligent Trailer Braking System

Η επικινδυνότητα που ενέχει η ρυμούλκηση από τρακτέρ, ειδικά όταν το τελευταίο φρενάρει, ώθησε την εταιρεία στο να αναπτύξει το «ευφυές φρενάρισμα» όπως το ονομάζει.

Πρακτικά το σύστημα εξασφαλίζει ότι ο ρυθμός επιβράδυνσης του τρακτέρ και του ρυμουλκούμενου ευθυγραμμίζονται όταν μειώνεται η ταχύτητα του τρακτέρ, κάνοντας χρήση της συνεχώς μεταβλητής μετάδοσής του τρακτέρ. Για τη συγκεκριμένη πατέντα, η New Holland κέρδισε το δεύτερο βραβείο.

Εταιρείες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν συμμετοχές στον ετήσιο διαγωνισμό AE50 της ASABE και μέχρι 50 από τα καλύτερα προϊόντα επιλέγονται από μια ομάδα διεθνών εμπειρογνωμόνων μηχανικών. Οι κριτές επιλέγουν καινοτόμα προϊόντα που σκοπό έχουν να προάγουν τη βιομηχανία τροφίμων και τη γεωργία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία