BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη Fendt εκτιμούν περισσότερο οι Γερμανοί αγρότες

Πρόσφατη έρευνα της γερμανικής αγροτικής κοινότητας κατέγραψε τις εταιρείες τρακτέρ που επηρεάζουν περισσότερο -και λιγότερο- τους αγρότες. Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν τον περασμένο μήνα στο περιοδικό Agrarheute της αγροτικής κοινότητας.

fendt_survey_1

Βασίλης Σοφός

14
0

Τη κατασκευάστρια Fendt φαίνεται πως έχουν «χωνέψει» ή αγαπήσει ως μάρκα περισσότερο οι γερμανοί αγρότες, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Agarheute της γερμανικής αγροτικής κοινότητας.



Κάτω από αυτήν βρίσκεται η Claas, που διατηρεί από πέρυσι τη δεύτερη θέση. Η Amazone «έσπρωξε» στη τέταρτη θέση την John Deere. Όμως η αμερικανική φίρμα δεν αποθαρρύνεται καθώς οι πρωτιές της σε σχετικές έρευνες είναι ποικίλες.



Πέμπτη έρχεται η Lemken που όχι μόνο κρατήθηκε στην ίδια θέση αλλά κέρδισε και ακριβώς τους ίδιους βαθμούς, σύμφωνα με τα κριτήρια που λαμβάνονται υπόψη για την εξαγωγή της έρευνας. Θετική εντύπωση σε σχέση με τις ίδιες έρευνες των προηγούμενων ετών έκανε για το 2018 η Horsch, που βελτίωσε τη θέση της «τερματίζοντας» έκτη.



Η Kuhn την ακολούθησε, ως μια από τις ισχυρές ανταγωνίστριες στο κλάδο της κατασκευής εξοπλισμού κατεργασίας εδάφους.

Στην όγδοη θέση βρέθηκε η Case IH, ακολουθούμενη από την Krone στην ένατη και την Deutz-Fahr στην όγδοη. Η τελευταία μάλιστα ανέβηκε ένα σκαλοπάτι από πέρυσι.

Αναλυτικά η κατάταξη των εταιρειών:

1: Fendt
2: Claas
3: Amazone
4: John Deere
5: Lemken
6: Horsch
7: Kuhn
8: Case IH
9: Krone
10: Deutz-Fahr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία