BACK TO
TOP
Τεχνολογία

H νέα καμπάνια της BKT για το μεγαλύτερο ελαστικό που κατασκεύασε ποτέ

Το ελαστικό έχει διάμετρο 2,3 μέτρα και θα παρουσιαστεί στην έκθεση Sima 2019 που θα λάβει χώρα στο Παρίσι 24-28 Φεβρουαρίου.

bkt_sima_19

Βασίλης Σοφός

48
1

Πολλές εκπλήξεις έχει έτοιμες για τον κόσμο η εταιρεία κατασκευής αγροτικών ελαστικών BKT, που έχει πιάσει ήδη «χώρο» στο Παρίσι.

Ο πρώτος λόγος που δε θα περάσει κανείς από το σταντ της εταιρείας χωρίς να σταματήσει είναι τα Agrimax Force, τα μεγαλύτερα ελαστικά που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία για να φορεθούν σε τρακτέρ. Πρόκειται για το ελαστικό με διαστάσεις IF 750/75 R 46.



Προορίζεται για τρακτέρ μεγάλων ιπποδυνάμεων (άνω των 250 ίππων) και είναι ικανό να προσφέρει μεγάλη ευελιξία, πολύ καλό κράτημα αλλά και καλή αντίσταση κύλισης κατά την εργασία.

Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου ελαστικού εστιάζεται όμως και στη τεχνολογία IF, η οποία αναπτύχθηκε περεταίρω από την BKT, επιτρέποντας στο ελαστικό να μπορεί να λειτουργήσει σε χαμηλή πίεση.



Σύμφωνα με την εταιρεία, το Agrimax Force μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητες έως 65 χλμ/ώρα χωρίς να χρειάζεται αλλαγή της πίεσης. Ο δεύτερος λόγος που θα κάνει τους επισκέπτες να σταθούν για πολλή ώρα στο περίπτερο είναι το τεράστιο και φτιαγμένο από 1500 κιλά πλέξιγκλας τρακτέρ που φοράει τα ελαστικά της εταιρείας.

Εκεί όμως θα συναντήσει κανείς και διάφορους ποδοσφαιριστές, αφού η BKT έχει συνάψει το τελευταίο διάστημα αρκετές συνεργασίες χορηγία με ποδοσφαιρικές ομάδες. Την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο Iya Traoré, που είναι ο επίσημος φιλοξενούμενος της BKT και θα κάνει μερικά από τα κόλπα που τον έβαλαν στο βιβλίο Γκίνες.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

25-04-2024 14:38Brandonhiz

cough remedy home [url= https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ ] https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ [/url] stinger herbal incense

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία