BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα ελαστικά υψηλής πλευστότητας λάνσαρε η Michelin

Η δημοφιλής κατασκευάστρια ελαστικών παρουσίασισε το ελαστικό CargoXBib ιδανικό για τρείλερ και δεξαμενές λιπάσματος.

1299919-472398

Βασίλης Σοφός

18
0

Την μικρότερη δυνατή συμπύκνωση του εδάφους προσφέρουν τα νέα ελαστικά CargoXBib, σύμφωνα με την κατασκευάστρια Michelin. Το νέο ελαστικό διαθέτει χαρακτηριστικά που το κάνουν να έχει υψηλή πλευστότητα και σε αυτό βοηθάει κυρίως ο σχεδιασμός τους.

Τα CargoXBib έρχονται σε τέσσερις διαθέσιμες διαστάσεις: VF 650/55 R26.5, VF 600/55 R26.5, VF 710/50 R26.5 και VF 750/60 R30.5 και όπως αναφέρει η Michelin κατασκευάζονται με υλικά που προσφέρουν υψηλή ακαμψία, στοιχείο που τα κάνει να επηρεάζουν ακόμη λιγότερο το έδαφος σε σχέση με την προηγούμενη γενιά των ελαστικών ίδιου τύπου της Michelin.

Σχεδιασμένα λοιπόν αποκλειστικά για τρέιλερ, διανομείς και δεξαμενές που φέρουν λίπασμα, τα VF CargoXBib High Flotation θα αντικαταστήσουν τα ήδη υπάρχοντα CargoXBib High Flotation στα τέσσερα μεγέθη τους.

Σύμφωνα με την Michelin το πρότυπο VF θέτει νέα στάνταρντς στην αγορά επιτρέποντας στο ελαστικό να μεταφέρει 40% περισσότερο φορτίο έχοντας την ίδια πίεση με ένα κανονικό ελαστικό. Η περιοχή αποτυπώματος του VF CargoXBib High Flotation είναι 23% μεγαλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και σε συνδυασμό με την ικανότητα του νέου ελαστικού να κινείται με πολύ χαμηλές πιέσεις διατηρείται η υγεία του εδάφους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία