BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εφαρμογή απώλειας κόκκων για όλες τις μάρκες θεριζοαλωνιστικών από την New Holland

Βοηθώντας τους χειριστές να βελτιστοποιήσουν τις ρυθμίσεις του μηχανήματος για σωστή συγκομιδή, η εφαρμογή «grain loss calculator» είναι ουσιαστικά ένας υπολογιστής μέτρησης του καρπού που χάνεται.

CR10_90_Revelation_Tier4B_17_162

9
0

Την καλύτερη προσαρμογή των ρυθμίσεων της θεριζοαλωνιστικής αλλά με τον αντίστροφο τρόπο στοχεύει να πετύχει η εφαρμογή για κινητά δημιούργημα της New Holland, η οποία όχι μόνο είναι δωρεάν για κινητά με λογισμικό iOS και Android αλλά «δουλεύει» με όλες τις μάρκες θεριζοαλωνιστικών. Η εφαρμογή επιτρέπει στον χειριστή να καθορίσει την απώλεια καρπού της θεριζοαλωνιστικής σε τρία εύκολα βήματα.

Αρχικά ο χρήστης εισάγει την μάρκα της θεριζοαλωνιστικής και τις διαστάσεις της κεφαλής και των πίσω μερών της θεριζοαλωνιστικής. Έπειτα επιλέγει τον τύπο καλλιέργειας μέσα από 30 διαθέσιμα είδη και εισάγει την επιθυμητή σοδειά.

Τρίτο και τελευταίο βήμα είναι η εισαγωγή των μετρημένων κόκκων που έχουν πέσει στο έδαφος σε μια μικρή περιοχή. Από εκεί και έπειτα η εφαρμογή υπολογίζει αμέσως την απώλεια κόκκων, απεικονίζοντας το αποτέλεσμα σε ποσοστό αλλά και σε κιλά.

Για την βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων της θεριζοαλωνιστικής η New Holland συστήνει μάλιστα τη χρήση της εφαρμογής New Holland Harvest Excellence η οποία θα βοηθήσει σημαντικά τον χειριστή και την παραγωγικότητά του. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε έξυπνα κινητα τηλέφωνα με λογισμικό iOS και Android.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία