Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα «πάνω» τους πήραν οι μίκτες της Siloking από το πρώτο τους λανσάρισμα

H Siloking Mayer Maschinenbau πούλησε αισίως 1000 μηχανήματα μέσα σε μια πενταετία, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία.

Siloking_2000_Foto2

Βασίλης Σοφός

63
0

Λανσαρισμένος και βραβευμένος από το 2004 στην έκθεση κτηνοτροφικού εξοπλισμού EuroTier στο Ανόβερο, ο αυτοκινούμενος μίκτης της Siloking με τον καινοτόμο σχεδιασμό του έχει καταφέρει να γίνει αρκετά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία μέσα σε 15 χρόνια πούλησε 2000 μηχανήματα με την αισιοδοξία να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Το γερμανικής κατασκευής αυτοκινούμενο μηχάνημα, το οποίο κατασκευάζεται στο Tittmoning της Βαυαρίας, διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις με χωρητικότητες τροφής από 12 κυβικά (SelfLine 4.0 Compact) μέχρι 32 κυβικά (System 1000+) με την τελευταία να αποτελεί το σήμα κατατεθέν στις πωλήσεις της εταιρείας. Θυγατρικές εταιρείες της Siloking υπάρχουν στην Ρωσία, την Βραζιλία και την Κίνα με ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων να διατίθεται επίσης ανά τον κόσμο.

Η Siloking απασχολεί 420 υπαλλήλους οι οποίοι συναρμολογούν και ύστερα «διανέμουν» τους μίκτες σε πανω από 50 χώρες. Το μερίδιο αγοράς των Siloking αυξάνεται και αν αναλογιστούμε πως χρειάστηκαν 10 χρόνια (2004-2014) για να πουλήσει 1000 μίκτες αλλά 5 χρόνια (2014-2019) για να πουλήσει άλλους 1000, τότε τα πράγματα είναι αρκετά ευοίωνα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία