BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα χοάνη υποδοχής για μικρότερες καλλιέργειες από την AVR

Η Falcon 1800 έχει την ικανότητα να διαχειριστεί τη σοδειά συρόμενου μηχανήματος συγκομιδής 2 σειρών και μετά να «μαζευτεί» με εύκολο τρόπο για τη μεταφορά του.

AVR_Falcon_1800_DSC_0696

Βασίλης Σοφός

26
0

Την μικρότερη χοάνη στην γκάμα της λάνσαρε η εταιρεία AVR, με μήκος παγίδας 4 μέτρων και πλάτος 1,85 μέτρα. Όπως λέει η εταιρεία πρόκειται για την μικρότερη εκδοχή των μοντέλων Falcon 24-45 και 24-60. Η AVR Falcon 1800 ξεχωρίζει στην κατηγορία της αρχικά γιατί μπορεί να δεχτεί πρόσθετο σετ κυλίνδρων για μεγαλύτερη απόδοση. Έχει την ικανότητα να διαχειριστεί το υλικό από μια μηχανή συγκομιδής 2 σειρών και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί επάνω σε ένα τρέιλερ λόγω του μεγέθους της.

Με το πρόσθετο σετ κυλίνδρων στο προαιρετικό εξοπλισμό η χοάνη αποκτά απευθείας τη δυνατότητα να ταξινομεί διαφορετικά προϊόντα κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και της επεξεργασίας. Η απόσταση μεταξύ των κυλίνδρων είναι προσαρμοζόμενη και μπορεί να κυμανθεί από τα 20 έως τα 65 χιλιοστά.


Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι και οι κύλινδροι καθαρισμού που διαθέτει η μικρή χοάνη της AVR. Δεν είναι μόνο εύχρηστοι αλλά κάνουν και πολύ καλό καθαρισμό, αφού το σχήμα τους είναι σπειροειδές κάτι που συμβάλλει στην πολύ καλή ποιότητα καθαρισμού όλης της χοάνης. Και αυτοί οι κύλιδροι προσαρμόζονται στις αποστάσεις μεταξύ τους, με υδραυλικό τρόπο από 5 έως και 45 χιλιοστά.

Επιπλέον το ύψος από τη χοάνη στους κυλίνδρους ρυθμίζεται σε συνδυασμό με τη γωνία του σετ κυλίνδρων και αν χρειάζεται καθαρισμός η χοάνη μπορεί να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ύψος αφού οι κύλινδροι ισοπεδώνονται. Το πάτωμα της χοάνης διαθέτει εγχάρακτο καουτσούκ και η σύνδεσή της με τον αναρτητήρα γίνεται με μεγάλη ασφάλεια χάρη στα ελαστικά διπλής εισόδου που βρίσκονται εκεί για να αποτρέψουν την έκχυση του υλικού. Κατά την εξαγωγή της σοδειάς από τον κάδο δύο πλαϊνά τοιχώματα τοποθετούντα δεξιά και αριστερά για να εξασφαλιστεί ότι το υλικό θα μεταφέρεται γρηγορότερα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία