BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το δίσκο Crosscutter για καλλιέργεια στα ρηχά λανσάρει η Väderstad

Διαθέσιμος από το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, ο νέος δίσκος κοπής θα μπορεί να τοποθετηθεί κατ'επιλογήν στους καλλιεργητές Carrier XL 425-625 της Väderstad.

crosscutter-le-nouveau-disque-de-vaederstad

Βασίλης Σοφός

38
0

Την επιλογή για αποτελεσματική εργασία με μικρό βάθος εργασίας δίνει η Väderstad με το νέο δίσκο CrossCutter, ο οποίος θα είναι συμβατός με τους καλλιεργητές Carrier XL 425-625. Ο νέος δίσκος επιτρέπει στον ευέλικτο καλλιεργητή να δουλεύει σε πολύ μικρά βάθη από 3 έως και 5 εκατοστά σε όλο το πλάτος εργασίας.


Ο νέος δίσκος Crosscutter της Väderstad για εργασία με βάθος από 3 έως και 5 εκατοστά.

Σύφωνα με την εταιρεία, για τα νέα μοντέλα καλλιεργητών Carrier XL όπως και για τους νέους δίσκους CrossCutter των 510 χιλιοστών έχει χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας σουηδικός χάλυβας V-55, ιδανικό υλικό για να διατηρείται η κατάλληλα υγρασία στην σποροκλίνη ενώ ταυτόχρονα αναμιγνύονται με αποτελεσματικό τρόπο όλα τα υπολείμματα που κάνουν εμφανή τα ζιζάνια που πρόκειται να αντιμετωπιστούν.

«Μια ρηχή σποροκλίνη αυξάνει τον αριθμό των σπόρων και ενθαρρύνει την ανάδυσή τους νωρίτερα από το κανονικό. Αυτό σημαίνει ότι η επόμενη καλλιέργεια μπορεί να σπαρθεί νωρίτερα ή μπορεί να δημιουργηθεί μια ακόμα καλύτερη σποροκλίνη με τον χρόνο που κέρδισε κάποιος από την νωρίτερη επέμβαση», εξηγεί ο διευθυντής μάρκετινγκ της Väderstad στην Αγγλία Andy Gamble.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία