BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αυτοματοποιεί τις διαδικασίες πλήρωσης της δεξαμενής λιπάσματος η Abbey

O χρόνος είναι χρήμα λέει η εταιρεία Abbey που λανσάρει ένα νέο βραχίονα 200 χιλιοστών (8 ιντσών) εν ονόματι Multi-Stage-Arm.

2001-Abbey-machinery-loading-arm__1_

Βασίλης Σοφός

17
0

Χειρισμός μέσα από την καμπίνα δίχως άγγιγμα με τα χέρια προσφέρει το νέο σύστημα πλήρωσης της δεξαμενής υγρής κοπριάς που λάνσαρε η Abbey στην έκθεση Lamma 2020.

Εκτός από την απουσία ανθρώπινη επαφής με τους σωλήνες, το σύστημα είναι συνολικά πολύ ευέλικτο αλλά και αρκετά γρήγορο, με την εταιρείας να τονίζει πως με τη βοήθεια μιας τουρμπίνας η πλήρωση γίνεται σε ελάχιστο χρόνο.


Στην έκθεση Lamma 2020 η εταιρεία Abbey παρουσίασε μεταξύ άλλων το σύστημα που συνεργάζεται με τη δεξαμενή και μετράει σε πραγματικό χρόνο τις ποσότητες σε άζωτο, φώσφορο, κάλιο αλλά και την ξηρά ουσία που περιέχεται στο λίπασμα.

Επιπλέον, η Abbey ανέπτυξε ένα σύστημα υπέρυθρης ακτινοβολίας (NIR) για τη μέτρηση σε πραγματικό χρόνο του αζώτου, του καλίου, του φωσφόρου και της ξηράς ουσίας, συστατικά που περιέχονται στο πολτοποιημένο λίπασμα. Το παραπάνω σύστημα επιτρέπει φυσικά στον αγρότη να εφαρμόζει ακριβείς ποσότητες θρεπτικών ουσιών στην καλλιέργεια όπου και όποτε χρειάζεται.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία