Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Κλειστές μέχρι τέλος του μήνα οι εγκαταστάσεις της Manitou στη Γαλλία

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τη μείωση της διασποράς του φονικού ιου Covid-19, η Manitou αποφασίζει να αναστείλει τη λειτουργία των εγκαταταστάσεών της στη Γαλλία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

bckg4

Βασίλης Σοφός

80
0

Την αναστολή λειτουργίας των εγκαταστάσεών της στη Γαλλία χωρίς εξαιρέσεις ανακοινώνει η κατασκευάστρια Manitou, για να μειώσει τον κίνδυνο διασποράς του νέου κορωνοϊού Covid-19 αλλά και μόλυνσης του προσωπικού από αυτόν.

Ωστόσο, το κλείσιμο δεν επηρεάζει το τμήμα των ανταλλακτικών, τα οποία θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες, όπως επίσης και η τεχνική υποστήριξη. Από την άλλη μεριά, η μονάδα της Manitou στην Αγγλία (Ντόρσετ) παραμένει ανοικτή, με την ίδια την εταιρεία να επισημαίνει πως όλα τα μηχανήματα προγραμματισμένα να παραδοθούν σε Αγγλία και Ιρλανδία θα παραδοθούν, εφόσον βέβαια έχουν αποσταλεί από τη μονάδα στη Γαλλία, πριν η τελευταία κλείσει.

Ασαφές παραμένει τώρα πότε θα επαναλειτουργήσουν τα εργοστάσια στη Γαλλία, με τα μεγάλα στελέχη να αφήνουν ανοικτά πολλά ενδεχόμενα. Αυτό που θα γίνει φυσικά στο τέλος είναι να ευθυγραμμιστούν με τις ανακοινώσεις της γαλλικής κυβέρνησης που αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας.

Να σημειώσουμε πάντως ότι το εργοστάσιο της Gehl που διαθέτει η Manitou στην βιομηχανική πόλη West Bend των ΗΠΑ παραμένει ανοικτό.

Ο όμιλος Manitou πάντως δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να προσδιορίσει τη συνολική επίπτωση που θα έχει αυτή η υγειονομική κρίση στα οικονομικά του αποτελέσματα. Η εταιρεία παρουσίασε έσοδα ύψους 2,1 δισ. Ευρώ το 2019, εκ των οποίων το 79% αυτών προήλθε από τις διεθνείς πωλήσεις. Ο όμιλος διαθέτει σήμερα 30 εταιρείες και απασχολεί 4.600 εργαζόμενους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία