BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα δεξαμενή της APV για ψεκασμό παράλληλα με τη φύτευση

Η APV λανσάρει το LF 600 M1, μια μπροστινής τοποθέτησης δεξαμενή 600 λίτρων με αντλία και ακορυφύσια ψεκασμού για εφαρμογή προστασίας παράλληλα με τη φύτευση.

002_930_IMG_AVP

Βασίλης Σοφός

9
0

Τη μπροστινής τοποθέτησης δεξαμενή LF 600 M1 βάζει στην γκάμα της η αυστριακή APV. Η νέα δεξαμενή της εταιρείας διαθέτει αντλία και ακροφύσια ψεκασμού, τοποθετείται στον μπροστινό σύνδεσμο του ελκυστήρα (κατηγορίας 1 ή 2), και μπορεί να ψεκάζει παράλληλα με την εργασία φύτευσης, σεβόμενη το «πολύτιμο αγαθό» του αγρότη, που δεν είναι άλλο από τον χρόνο.

Η δεξαμενή LF 600 M1 διαθέτει χωρητικότητα 600 λίτρων, αντλία (20 λίτρα/λεπτό), ελεγκτή, μετρητή ροής και καλωδίωση. κάνοντας χρήση ρεύματος 12 Volt. Μπορεί να τοποθετηθεί, όπως είπαμε, στον μπροστινό σύνδεσμο κατηγορίας 1 ή 2, με την APV να αναφέρει ότι μπορεί επίσης να τοποθετηθεί και στο πίσω μέρος του ελκυστήρα.

Παράλληλα, στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται δεξαμενή συγκράτησης 25 λίτρων για καθαρό νερό, κόσκινο πλήρωσης, αναδευτήρας και φωτισμός LED. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, για τη διανομή των υγρών απαιτείται μια κεφαλή διανομέα. Αυτές μπορούν να παραγγελθούν με 12, 24, 36 ή 48 πρίζες, εύκαμπτους σωλήνες και ακροφύσια. Προαιρετικά βέβαια, όπως επισημαίνει η APV, διατίθενται και άλλα ακροφύσια ενώ τα ανοίγματα μπορούν να καλυφθούν ανάλογα με τις ανάγκες και όλες οι διαμορφώσεις, μεταξύ 2 και 48 ακροφυσίων, είναι δυνατές.

Σημειωτέον ότι το σύστημα ελέγχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή της ροής βάσει της ταχύτητας πορείας αντί να χρησιμοποιηθεί ο μετρητής ροής. Για το τελευταίο η APV λέει ωστόσο ότι χρειάζονται οι προαιρετικοί αισθητήρες που παρέχει η ίδια, χαρακτηριστικό που επιτρέπει όμως και την αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του LF 600 M1 κατά τη στροφή στο κεφαλάρι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία