BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Χορτοκοπτικό με ξηραντικό FC3115 και πλάτος 3,10 μέτρα από την Kuhn

Με το FC3115 η Kuhn επεκτείνει την γκάμα των χορτοκοπτικών της με σύστημα ξήρανσης, κάθετη αναδίπλωση και αναρτημένα στο τρακτέρ.

040-043_di_kuhn

Βασίλης Σοφός

108
2

Διαθέσιμο με ξηραντικό που φέρει δόντια ή κύλινδρο και με πλάτος κοπής στα 3,10 μέτρα, το FC3115 είναι ο νέος συνδυασμός χορτοκοπτικού-ξηραντικού που εντάσσεται στην γκάμα μηχανημάτων χορτονομής της Kuhn.

Το μοντέλο, μας λέει η κατασκευάστρια, μπορεί να αναπτύξει 755 ή 1000 σ.α.λ. στο ξηραντικό μέσω κιβωτίου, με τη διάμετρο του ρότορα -είναι κατασκευασμένος από χάλυβα- να είναι 540 χιλιοστά. Ο κύλινδρος του χορτοξηραντικού έχει διάμετρο 240 χιλιοστών ενώ η μπάρα κοπής Optidisc Elite έχει επτά δίσκους με δύο λεπίδες στον κάθε ένα.Σημαντικό εδώ το ότι ο γνωστός έλεγχος ανύψωσης της Kuhn αφαιρεί την ασκούμενη πίεση από τη ράβδο κοπής. Η ανάρτηση LIFT-CONTROL προσφέρει μια ισχυρή και σταθερή πορεία για βελτιωμένη προστασία.



Σε συνδυασμό με ένα σύστημα απελευθέρωσης, συμβάλλει στην αποτελεσματική προστασία του μηχανήματος από εμπόδια. Το σε μεγάλο βαθμό μετατοπισμένο αριστερό σημείο περιστροφής συμβάλλει επίσης στην αποτελεσματική προστασία των εξαρτημάτων εργασίας, ειδικά στους πρώτους δίσκους ενώ η επαναφορά στη θέση εργασίας γίνεται χωρίς διακοπή.

Για τη μεταφορά, το χορτοκοπτικό αναδιπλώνεται 126 ° και επομένως φορτώνεται στο τρακτέρ πιο ομοιόμορφα, με το κέντρο βάρος να μην ταράσσεται. Υπάρχει όμως και ένα προαιρετικό αντίβαρο για καλύτερη κατανομή βάρους στο πεδίο.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

28-06-2023 10:56ontoneNog

Endometrial thickness, coronary artery disease or precautions, although not only available monday <a href=https://cialiss.skin>buy cialis online in usa</a>

Απάντηση

14-03-2023 04:36Meepeable

<a href=https://buycialis.homes>cialis prescription</a> The paper was published July 15 in the journal Clinical Cancer Research

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία