BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με χαμηλό κέντρο βάρους για τους μικρούς ελκυστήρες ο διανομέας Primo της Maschio Gaspardo

Tο κέντρο βάρους του μηχανήματος διατηρείται χαμηλά και έτσι μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με μικρότερους σε ιπποδύναμη γεωργικούς ελκυστήρες.

novita-prodotto-_primo-ew-isotronic-drone

266
0

Μια μεγάλη γκάμα από λιπασματοδιανομείς ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη προσφέρει στους επαγγελματίες αγρότες ο Ιταλικός όμιλος Maschio Gaspardo μετά από αρκετά χρόνια εξέλιξης και βελτίωσης. Αιχμή του δόρατος της μεγάλης ποικιλίας αποτελεί το μοντέλο με την κωδική ονομασία Primo EW ISOBUS.



Το μηχάνημα αποτελείται από διπλό σασί με ενσωματωμένο ζυγιστικό το οποίο ελέγχει σε πραγματικό χρόνο την ροή του λιπάσματος απο- φεύγοντας λάθη στη λίπανση που μπορεί να οφείλονται από παράγοντες όπως η ταχύτητα του τρακτέρ αλλά και η μεταβολή της κοκκομετρικής σύστασης του λιπάσματος λόγω υγρασίας.

Με άλλα λόγια ο χρήστης είναι πλέον σε θέση να μπορεί να ρυθμίζει τη ποσότητα λίπανσης από τη καμπίνα του τρακτέρ με χειρουργική ακρίβεια και να αποφεύγει την περιττή ρίψη λιπάσματος.
 Η στιβαρή κατασκευή του, για την οποία άλλωστε είναι γνωστά τα μηχανήματα του ιταλικού οίκου, προσφέρει χωρητικότητες από 1.500 λίτρα με δυνατότητα προέκτασης έως και 3.200 λίτρα, διπλές ανοξείδωτες φτερωτές διασποράς και πλάτος διασποράς έως και 32 μέτρα.



Σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι το κέντρο βάρους του μηχανήματος διατηρείται χαμηλά και έτσι μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με μικρότερους σε ιπποδύναμη γεωργικούς ελκυστήρες. Τέλος, αυτό που κάνει τον λιπασματοδιανομεά Gaspardo Primo EW να ξεχωρίζει είναι ο αυτόματος τμηματικός έλεγχος (section control) που επιτυγχάνεται μέσω GPS σε χαρτογραφημένο χωράφι. Επιπλέον, το σύστημα έχει δυνατότητα να συνδυαστεί με χάρτες εδαφικής σύστασης λίπαν- ση υψηλής ακρίβειας μέσω συνδεσμολογίας ISOBUS.

Τα μηχανήματα της Maschio Gaspardo διαθέτει στην
ελληνική αγορά η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ (τηλ. 2310/780866)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία