BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην αγορά το 2023 τα τέσσερα νέα συλλεκτικά Vendro από την Krone

Η Krone φρεσκάρει τα μηχανήματα συλλογής-ξήρανσης, λανσάροντας τώρα τα νέα Vendro T 900, T 1020, T 1120, C 1120 και C 1120 Plus με πλάτη εργασίας 9/10,20/11,20/11,20 μέτρα αντίστοιχα, με το μεγαλύτερο μοντέλο, το Vendro C1120 να έχει ένα ξεχωριστό πλαίσιο μεταφοράς πάνω στο οποίο αναδιπλώνονται οι βραχίονες, όπως συμβαίνει με τα μεγαλύτερα μοντέλα KWT.

KRONE_Vendro_T_1020_field-768x575

Βασίλης Σοφός

212
0

Πιο άνετα, πιο γρήγορα και περισσότερο προσαρμόσιμα με τις ρυθμίσεις τους γίνονται τα νέα συλλεκτικά Vendro της Krone. Όπως αναφέρει η εταιρεία, το χορτάρι έχει γίνει ένα ζωτικό μέρος για την παραγωγή ενσίρωσης υψηλής ποιότητας, γιαυτό κυκλοφόρησε η μεσαία σειρά μηχανημάτων -συρόμενων- καλύπτοντας καλύψει τη ζήτηση από αγρότες και εργολάβους που αναζητούν υψηλότερο απόδοση.



Το Vendro έρχεται από τον βασικό εξοπλισμό με τους ρότορες OptiTurn για εξαιρετικό περίγραμμα που επιτρέπει στα καμπυλωτά 3D δόντια να μαζεύουν καθαρά το υλικό και να το απλώνουν ομοιόμορφα χωρίς σβώλους. Η εξάπλωση στα όρια του πεδίου ελέγχεται υδραυλικά, κάτι που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό όλων των νέων μοντέλων Vendro και λειτουργεί από την άνεση της καμπίνας.  Αυτό σημαίνει ότι το χορτάρι αφαιρείται από το όριο και επιστρέφει στο χωράφι, ενώ διατηρείται ένα ομοιόμορφο άπλωμα.

Χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης

Όπως όλα τα συλλεκτικά της Krone έτσι και τα νέα μοντέλα Vendro  έχουν πλήρως μηχανική μετάδοση. Η γραμμή μετάδοσης κίνησης αποτελείται από το κύριο κιβώτιο ταχυτήτων με συμπλέκτη ολίσθησης, τους άξονες μετάδοσης κίνησης, τους συμπλέκτες Octo Link που δεν χρειάζονται συντήρηση και τα σφραγισμένα κιβώτια ταχυτήτων του ρότορα για ελάχιστη συντήρηση.

Vendro C 1120 και Vendro C 1120 Plus

Το μοντέλο Vendro C 1120/1120 Plus έχει στο βασικό εξοπλισμό σύστημα σύνδεσης τριών σημείων, ενώ η λειτουργία γίνεται με βαλβδίδα μονής δράσης για πρόσθετη σταθερότητα στις πλαγιές. Το ύψος εργασίας προσαρμόζεται γρήγορα με λαβή ή υδραυλικά από την καμπίνα.

Το σασί του C 1120 χρησιμοποιεί τους ίδιους τους τροχούς μεταφοράς ως τροχούς jockey στο χωράφι για να διασφαλίσει ότι τα δόντια OptiTurn κατευθύνονται στο περίγραμμα για καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του C 1120 είναι το υδραυλικό πλωτό σύστημα στον άξονα μεταφοράς, το οποίο αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό.



Το έξυπνο σύστημα κατανομής βάρους εξασφαλίζει ομαλή κύλιση στο κεφαλάρι και αποτρέπει γδαρσίματα κατά τη στροφή. Το C 1120 διατίθεται με υδραυλικό παραπέτασμα για εργασία κατά μήκος των ακρωτηρίων, ενώ συνολικά η μονάδα είναι τοποθετημένη στη δεξιά πλευρά προς την κατεύθυνση του ταξιδιού. Τέλος, το C 1120 είναι εφοδιασμένο με ελαστικά διαστάσεων 10,0/75-15,3 αλλά, προαιρετικά, και με φαρδύτερα(15,0/55-17).

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Krone
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία