BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Κοπή και ξήρανση σε ένα συμπαγές μηχάνημα 4 μέτρων από την Krone

Στη σειρά EasyCut F 400 CV Fold του 2019 προστίθενται το EasyCut F 400 Fold χωρίς ξηραντικό και το EasyCut F 400 CR με άκαμπτη κοπτική ράβδο και ενσωματωμένο ξηραντικό.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-02-21__10_45_09_πμ

1174
0

Με τα μπροστινά χλοοκοπτικά μήκους 4 μέτρων, η Krone υπόσχεται στους αγρότες περισσότερη δύναμη και ευελιξία, προθέτοντας τώρα δύο νέες εκδόσεις, το EasyCut F 400 Fold χωρίς ξηραντικό και το EasyCut F 400 CR με άκαμπτη κοπτική ράβδο και ενσωματωμένο ξηραντικό (CR = Conditioner Roller). Σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές, αμφότερα τα μπροστινά χορτοκοπτικά είναι σχεδιασμένα για μέγιστη ισχύ με την υψηλότερη δυνατή κοπή κατά τη χρήση συνδυασμών πεταλούδας.



Η Krone συνιστά επίσης το EasyCut F 400 Fold για καθημερινή τροφοδοσία με φρέσκο γρασίδι. Το EasyCut F 400 CR, από την άλλη πλευρά, προορίζεται ειδικά για εξαγωγικές αγορές με μηδική.

Τακτοποιημένα πεδία

Με το EasyCut F 400 Fold, η Krone συνδυάζει την εμπειρία από τα BiG M και τον συνδυασμό πεταλούδας EasyCut B 950 Collect με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πτυσσόμενη ράβδο χορτοκοπτικού.

Η πρόσθετη απόδοση του μπροστινού χορτοκοπτικού τεσσάρων μέτρων είναι ιδιαίτερα εμφανής στην καθημερινή συλλογή υλικού σε συνδυασμό με ένα βαγόνι φορτωτή Krone. Ιδανική αποδεικνύεται και εδώ η μπάρα κοπής, η οποία, λέει η Krone, μπορεί να διπλωθεί υδραυλικά μέσω ενός περιστρεφόμενου γραναζιού. Μάλιστα με πλάτος μεταφοράς μικρότερο από τρία μέτρα, ο συνδυασμός όχι μόνο μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια στο δρόμο, αλλά μπορεί και να ελίσσεται εύκολα μέσα από τις στενές εισόδους του αχυρώνα και κατά την εκφόρτωση σε στενά σημεία τροφοδοσίας.



Ως μέρος των συνδυασμών πεταλούδων, και τα δύο μοντέλα EasyCut F 400 διασφαλίζουν τη μέγιστη αξιοποίηση του πιθανού πλάτους εργασίας. Όπως εξηγεί η Krone, σε συνδυασμό με το EasyCut B 1000, για παράδειγμα, μπορεί να επιτευχθεί πλάτος εργασίας δέκα μέτρων με κόψιμο έως και 57 εκ. ανά πλευρά - χωρίς να αφήνονται λωρίδες.

Το υδραυλικό ανάγλυφο της ράβδου κοπής -στο βασικό εξοπλισμό-, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί από την καμπίνα του τρακτέρ, εξασφαλίζει βέλτιστη παρακολούθηση του εδάφους και την καλύτερη δυνατή ποιότητα χορτονομής, ενώ η ράβδος κοπής EasyCut εξοπλισμένη με τα συστήματα SafeCut και SmartCut εξασφαλίζει επίσης μια πρώτης τάξεως κοπή, τονίζει η κατασκευάστρια.

Η δεύτερη έκδοση είναι το EasyCut F400 CR, το πρώτο μπροστινό χορτοκοπτικό μήκους 4 μέτρων με ξηραντικό. Ωστόσο, εδώ χρησιμοποιείται μια άκαμπτη ράβδος κοπής, η οποία αυξάνει το πλάτος μεταφοράς στα 3,90 μ.. Σύμφωνα με την Krone όμως, αυτό το χορτοκοπτικό είναι ιδανικό για εκμεταλλεύσεις μηδικής μεγάλης κλίμακας.



Έτσι, το μπροστινό χλοοκοπτικό μπορεί να συνδυαστεί με συρόμενα χορτοκοπτικά όπως το EasyCut TC 400 ή 500. Για ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη περιοχής, τα οπίσθιας τοποθέτησης μηχανήματα μπορούν επίσης να συνδεθούν στο πλαίσιο σύνδεσης EasyCut TC Connect. Σε συνδυασμό με το EasyCut F 400 CR, μπορεί να επιτευχθεί μέγιστη κάλυψη επιφάνειας, όχι μόνο παράγοντας την καλύτερη ποιότητα χορτονομής, αλλά και προστατεύοντας το έδαφος.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Krone
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία