BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τρεις νέες επιλογές για τους καλλιεργητές Terria της Pöttinger

Οι συρόμενες μονάδες της Pöttinger μπορούν τώρα να εξοπλιστούν με μια εύκαμπτη χοάνη Tegosem χωρητικότητας 500 λίτρων.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-07-17__10_52_39_πμ

Βασίλης Σοφός

166
0

Με Traction Control, μια πλάκα ισοπέδωσης και μια εύκαμπτη χοάνη χωρητικότητας 500 λίτρων εξοπλίζεται η γκάμα των συρόμενων καλλιεργητών Terria της Pöttinger. Κατάλληλος για καλλιέργεια κάλυψης, εφαρμογή λιπασμάτων ή μικροκόκκων σε ένα μόνο πέρασμα, ο ηλεκτρικά ελεγχόμενος άξονας δοσομέτρησης στο Tegosem απενεργοποιείται αυτόματα στο καφαλάρι.

Ένας υδραυλικός ανεμιστήρας μεταφέρει το υλικό στις πλάκες διανομής, η γωνία των οποίων είναι ρυθμιζόμενη ώστε να διασφαλίζεται η τοποθέτηση του σπόρου μπροστά από τον πίσω κύλινδρο. Η χοάνη είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα στάθμης και μπορεί να εφοδιαστεί με τερματικό ελέγχου.



Το Traction Control μεταφέρει βάρος έως και 1,4 τόνων από τον καλλιεργητή στον πίσω άξονα του τρακτέρ. Σύμφωνα με την εταιρεία, το σύστημα είναι σχεδιασμένο για τη μείωση της ολίσθησης των τροχών, ενώ η πίεση στον κύλινδρο έλξης μπορεί να ρυθμιστεί για διαφορετικά βάθη εργασίας.

Σημαντικό, τέλος, αλλαγή είναι η πλάκα ισοπέδωσης. Διατίθεται στα Terria με πίσω κυλίνδρων και αντικαθιστά τους κοίλους δίσκους, για να βελτιωθεί η ισοπέδωση σε ελαφρά εδάφη.Τα πλάτη εργασίας του Terria κυμαίνονται από 4 έως 6 μέτρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία