BACK TO
TOP
Profi

Το Profi Νοεμβρίου κυκλοφόρησε μαζί με την Agrenda

Θέλετε να μάθετε πόσο έχει εξελιχθεί η τεχνολογία των τεσσάρων κυλίνδρων στα τρακτέρ; Διαβάστε στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου μαζί με την Agrenda, για το εκπληκτικό Valtra N163 Direct με τους 171 ίππους του από ένα μπλοκ μόλις 4,9 λίτρων, που αποκαλύπτει πόσο μακριά έχουν πια φθάσει οι κατασκευαστές στον αγώνα τους για να στραγγίξουν όσο περισσότερη ισχύ μπορούν από τα λίγα κυβικά.

Το Profi Νοεμβρίου κυκλοφόρησε μαζί με την Agrenda

1
0

Την ίδια ώρα που η John Deere, μετά από δέκα χρόνια έρευνας δίνει τα ρέστα της με τη καινοτόμα χορτοδετική F440R, στην οποία μεταμοσχεύει «μεταβλητά» χαρακτηριστικά σε ένα μοντέλο σταθερού θαλάμου, και ένα Kubota M110GX χρειάζεται μόλις λίγες μέρες στο αγρόκτημα δοκιμής για να αποδείξει ότι δεν μπορεί παρά να είναι το κύριο μηχάνημα για όλες τις εργασίες.

Κι αν πάλι οι ανάγκες σας είναι ακόμη πιο εξειδικευμένες, το Profi οργάνωσε μια δοκιμή με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας, απλώς και μόνο για να απαντήσει στο ερώτημα πολλών αναγνωστών του: «Αν μπορώ να αγοράσω ένα μόνο αλυσοπρίονο, ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό;».

Ακόμα, για τους φίλους μας τους προβατοτρόφους, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διαχείριση του κοπαδιού τους εντοπίστηκε στη Μεγάλη Βρετανία και παρουσιάζεται για πρώτη φορά μέσα από τις σελίδες του Profi.

Σημειωτέον ότι το Profi είναι το μεγάλο ευρωπαϊκό περιοδικό για την αγροτική τεχνολογία και με τη βοήθεια της έμπειρης συντακτικής ομάδας της Green Box διανύει αισίως τον 9ο χρόνο της κυκλοφορίας του στην Ελλάδα.

Στην πλούσια ύλη του για τα αγροτικά μηχανήματα ένα 8σέλιδο αφιέρωμα στην Agritechnica που ανοίγει τις πύλες της στο Ανόβερο στις 12 Νοεμβρίου.

Τα περιεχόμενα του Profi είναι τα εξής:

profi I Δοκιμή τρακτέρ

Valtra N163 Direct

Εάν χρειάζεστε αποδείξεις για να δείτε πόσο έχει εξελιχθεί η τεχνολογία του κινητήρα τεσσάρων κυλίνδρων, τότε αξίζει να γνωρίσετε το N163 της Valtra. Η μέγιστη απόδοσή του; Οι εκπληκτικοί 171 ίπποι. Μήπως όμως αυτή η ιπποδύναμη είναι υπερβολική για ένα τρακτέρ με κοντό μεταξόνιο; Η εφ’ όλης της ύλης δοκιμή του θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια.... Σελίδα 10

 

profi I Εντυπώσεις οδήγησης

Πρέσα χόρτου κυλινδρικών δεματιών John Deere F440R

Έχοντας αφιερώσει δέκα χρόνια έρευνας στις χορτοδετικές της Σειράς 900 με μεταβλητό θάλαμο, η Deere ανυπομονούσε να... μεταμοσχεύσει «μεταβλητά» χαρακτηριστικά στα μοντέλα σταθερού θαλάμου, γράφοντας το δικό της κεφάλαιο στην εξέλιξη των χορτοδετικών μηχανών: Όπερ και εγένετο... Σελίδα 16

 

profi I Κτηνοτροφικός εξοπλισμός

Εξοπλισμός διαχείρισης προβάτων

Κάποτε οι φράκτες ήταν ξύλινοι, ο απαραίτητος σπάγκος μετρούνταν σε χιλιόμετρα και τα σκυλιά δέσποζαν στον αγρό. Από αυτά οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι προβατοβοσκοί κράτησαν κάποια από τα πολύτιμα σκυλιά τους και μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την πολυτέλεια των κινητών περιβόλων, που διατίθενται στην αγορά αγροτικού εξοπλισμού.  Σελίδα 36

 

profi I τest

Δοκιμή τρακτέρ I Valtra N163 Direct

Λιγότεροι ίπποι, μεγαλύτερη ισχύς         10

Εντυπώσεις οδήγησης I Πρέσα χόρτου John Deere F440R

Νέο κεφάλαιο στις χορτοδετικές             16

 

Πρακτική δοκιμή I Tρακτέρ Kubota M110GX

To λιοντάρι μέσα του    20

Nέο μοντέλοI Η μεγάλη πρώτη της Amazone στην κατασκευή αρότρων

Και το όνομα αυτού, Cayron      24

Aποστολή στην ΙταλίαI Στην Agrotica η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα

Ελεύθεροι οι νέοι ιταλικοί ταύροι           26

 

profi I Ρεπορτάζ

Agritechnica Preview: Τι θα δούμε I 

Έρχονται για να μείνουν              29

 

profi I Κτηνοτροφία

Εξοπλισμός διαχείρισης προβάτων I 

Τα πρόβατα περνούν στον επόμενο αιώνα         36

 

profi I Τεχνικά

Αλυσοπρίονα: Κατάλληλο για τη δική μου χρήση I 

Όλα σε ένα; Γίνεται;       42

 

profi I Νέες τεχνολογίες

Ένα λογισμικό για διαχείριση αγροτικών εργασιών από το ΤΕΙ Σερρών  I 

Ένας επαγγελματίας στο smartphone σου           46

 

profi I sports

Το ένα μετά το άλλο «έσπασε» τα παγκόσμια ρεκόρ ο Σεμπάστιαν Φέτελ I

Υποκλίνονται όλοι στο παιδί-θαύμα       52

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία