BACK TO
TOP
Profi

Νέα τρακτέρ στη γκάμα μοντέλων Same Deutz-Fahr με τη προσθήκη των 5G και 5D

Με τη προσθήκη των μοντέλων 5G και 5D η Same Deutz Fahr επέκτεινε την σειρά 5 των τρακτέρ της, στην κατηγορία μεταξύ 80 έως 120 ίππων, η οποία είναι υπεύθυνη για το 25% των συνολικών πωλήσεων τρακτέρ στην Ευρώπη.

Νέα τρακτέρ στη γκάμα μοντέλων Same Deutz-Fahr με τη προσθήκη των 5G και 5D

1
0

Οπότε δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη που η SDF αποφάσισε να ψάξει και να βρει τους αντικαταστάτες των σειρών Agrofarm και Agroplus.

Τα νέα αυτά μοντέλα τρακτέρ είναι εξοπλισμένα με κινητήρα SDF Far Motion, δηλαδή Tier 4i τρικύλινδρο ή τετρακύλινδρο κινητήρα σχεδιασμένο να συνδυάζει το μικρό μέγεθος με μεγάλη ιπποδύναμη. Για του λόγου το αληθές, το 109 ίππων 5G έχει μεταξόνιο 2,4 μέτρων και ζυγίζει μόλις 4.200 κιλά.

Σειρά 5D

Τα τετρακύλινδρα μοντέλα της σειράς 5D κυμαίνονται από 75 έως 102 ίππους με επιλογή τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων κινητήρα FarMotion για τα δύο μεσαία 88 ίππων μοντέλα. H Deutz Fahr έχει επίσης συμπεριλαμβάνει τρείς εκδόσεις Ecoline με τα οποία όμως δεν προσφέρονται τα συστήματα Stop-Go (σταμάτα-ξεκίνα μόνο με το πεντάλ), Comfort Clutch και Sense Clutch (συμπλέκτης ηλεκτρικής αλλαγής).

Όσον αφορά το κιβώτιο ταχυτήτων, διαθέσιμα είναι τα μηχανικά κιβώτια 10+10 και 30+15 και ένα 45+45 τριών σχέσεων Powershift.

Σειρά 5G

Για τη σειρά 5G, η Deutz-Fahr σχεδίασε τρείς διαφορετικές φόρμες: βαρέως τύπου, μεσαίου και ελαφριού. Τα μοντέλα HD (88-109 ίππων) είναι εξοπλισμένα με τετρακύλινδρο κινητήρα, τα MD (88-109 ίππους) με τρικύλινδρο και τετρακύλινδρο, και τα μοντέλα LD (75-97) από τρικύλινδρο κινητήρα.

Οι επιλογές στα κιβώτια ταχυτήτων περιλαμβάνουν και μηχανικά και powershift κιβώτια που φτάνουν σε έως και 60 σχέσεις μετάδοσης, μαζί με Stop & Go, τέσσερεις ταχύτητες PTO και πέδηση τεσσάρων τροχών.

Εντωμεταξύ ο χειριστής βρίσκεται μέσα σε καμπίνα τεσσάρων σημείων, με βελτιωμένο εξαερισμό και με νέα εμφάνιση στους χειρισμούς.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία