BACK TO
TOP
Profi

Η Same Deutz-Fahr ανοίγει δύο νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Κίνα

Μέσω της Changlin Deutz-Fahr η Same Deutz-Fahr (SDF) ολοκλήρωση την κατασκευή δύο νέων εγκαταστάσεων επενδύοντας 40 εκατ. ευρώ. Η κοινοπραξία του κινεζικού ομίλου Changlin και της Deutz ολοκληρώθηκε το 2011 και απασχολεί 350 εργαζομένους.

Η Same Deutz-Fahr ανοίγει δύο νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Κίνα

0
0

Η νέα εγκατάσταση στη περιοχή Linshu εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 200.000 τμ, εκ των οποίων τα 40.000 είναι χτισμένα και θα παράγουν μία ευρεία γκάμα τρακτέρ 25 έως 170 ίππων. Η εγκατάσταση στη πόλη Suihua, έχει έκταση 6.000 τμ, συναρμολογεί και διαθέτει υψηλής ιπποδύναμης τρακτέρ με τεχνικά χαρακτηριστικά και αποδόσεις σύμφωνες με την ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο προορίζονται για τις αγροτικές περιοχές της Κίνας στην επαρχία Heilongjland.

‘’Η ίδρυση των νέων εγκαταστάσεων στην Κίνα, είναι το αποτέλεσμα της αποτελεσματικής συνεργασίας με τον όμιλο Changlin και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη διεθνή πορεία της Same Deutz-Fahr, ενώ ανοίγει επιπλέον ευκαιρίες για την εξέλιξη της τοπικής αγοράς.’’ Σχολιάζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της SDF, Lodovico Bussolati.

Το πρώτο μοντέλο που «γεννήθηκε» από αυτή τη συνεργασία είναι ένα καινούργιο τρακτέρ, μέλος σειράς μοντέλων ισχύς 140-170 ίππων, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Κίνα, το οποίο θα βγει στην αγορά το Σεπτέμβριο του 2014.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία