BACK TO
TOP
Profi

Νέα μοντέλα Spire και Strike στο «οπλοστάσιο» της Lamborghini

Η Lamborghini προχώρησε στην επέκταση της οικογένειας των μεσαίας ιπποδύναμης τρακτέρ, καθώς κυκλοφόρησε τις δύο νέες σειρές, Lamborghini Strike και Spire, 75 έως 102 και 109 ίππων αντίστοιχα.

Νέα μοντέλα Spire και Strike στο «οπλοστάσιο» της Lamborghini

3
0
Η σειρά Spire, μία σειρά που αποτελείται από επτά μοντέλα 75 έως 102 ίππων αποτελεί την εξέλιξη της σειράς R2 και είναι εξοπλισμένη με τον κινητήρα FARMotion Tier 4i, κατασκευασμένος από το κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της ίδιας της ιταλικής εταιρείας.

Από την άλλη τα τρακτέρ της οικογένειας Strike μπορούν να εξοπλιστούν με 3 διαφορετικά κιβώτια ταχυτήτων, διαμορφώνοντας έτσι τις εκδόσεις: HD (η εξέλιξη της σειράς R3), και για πιο ελαφριές εργασίες, τις συμπαγής εκδόσεις MD και LD. Όλα αυτά καθιστούν ένα σύνολο 11 μοντέλων, με 6 επιλογές κινητήρων από 75 έως 109 ίππους, προσφέροντας αρκετές εναλλακτικές λύσεις για μεγάλο εύρος αναγκών.

Εκτός βέβαια από την απόδοση, ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε και στο σχεδιασμό της σειράς, τον οποίο ανέλαβε η ομάδα Giugaro, υπεύθυνη για την εμφάνιση του Nitro που κέρδισε το βραβείο «Golden Tractor for the Design 2014”. Παράλληλα, η νέα καμπίνα τεσσάρων σημείων προσφέρει ένα ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον εργασίας, με ασυνήθιστη άνεση και εργονομία για την κατηγορία του τρακτέρ.

Όπως και η σειρά Spire, η σειρά Strike έχει κάτι από το καπό της κινητήρα FARMotion Tier 4i, διαθέσιμο σε εκδόσεις των 3 ή 4 κυλίνδρων, ηλεκτρονικά χειριζόμενο σύστημα έγχυσης common rail, turbo-intercooler και άλλα καλούδια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία