BACK TO
TOP
Profi

Εδραιώνεται στη Λάρισα η «Μποζατζίδης-Μητσιολίδης» μετά την εξαγορά της ΜΑΓΕΛ ΑΕ

Στην εξαγορά του συνόλου των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας «ΜΑΓΕΛ ΑΕ», που εδρεύει στη Λάρισα, προχώρησε ο όμιλος εταιρειών «Μποζατζίδης-Μητσιολίδης», εδραιώνοντας τη θέση του στο χώρο της κεντρικής Ελλάδας.

Εδραιώνεται στη Λάρισα η «Μποζατζίδης-Μητσιολίδης» μετά την εξαγορά της ΜΑΓΕΛ ΑΕ

3
1

Ως εκ τούτου από την 1η Νοέμβρη 2014 και η εταιρεία «Agrotech S.A.»,αποκλειστικός αντιπρόσωπος της John Deere σε Ελλάδα και Κύπρο, θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της «ΜΑΓΕΛ Α.Ε.». Στόχος είναι η πλήρης και άμεση εξυπηρέτηση όλων των πελατών του στόλου της John Deere.

Βέβαια, η εταιρεία «ΜΑΓΕΛ ΑΕ» θα συνεχίσει από τις  ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο 6ο χλμ. Λάρισας-Φαρσάλων την ήδη επιτυχημένη  δραστηριότητά της ήτοι την χονδρική πώληση πωλήσεων ανταλλακτικών John Deere, στα κατά τόπους συνεργεία.

Στα πλαίσια της ανωτέρω εξαγοράς ο όμιλος «Μποζατζίδης-Μητσιολίδης» καλεί τον αγροτικό κόσμο να «στηρίξει» την νέα εταιρεία του ομίλου, η οποία ακολουθώντας τον επιτυχημένο δρόμο που έχει χαράξει ο όμιλος, θα παρέχει στον αγρότη το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

27-09-2014 10:57παπαδοπουλος Θωμας

Καλημέρα. Εχω πατενταρη τρέιλερ μεταφοράς μελισων απο 24μελισια έως και 256μελισια. Ευκολοδουλεφτα αυτόνομα αντικλεπτικα σταθερά. Υπάρχει ενδιαφέρον για παραγωγη; τηλ επικοινωνίας 6977223723 Θωμας παπαδοπουλος. Ευχαριστώ.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία