BACK TO
TOP
Profi

Στήριξη γεωργίας ακριβείας από τη John Deere

Χαρίζοντάς του μια εντυπωσιακή μάσκα, νέο στάιλινγκ και μέγιστη απόδοση 315 ίππων, η Case IH επιχειρεί το επόμενο βήμα στα τρακτέρ με το Optum 300 CVX, το οποίο θα αποτελέσει έναν από τους σταρ των περιπτέρων της 26ης Agrotica, όπως καταγράφει το περιοδικό Profi Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

Στήριξη γεωργίας ακριβείας από τη John Deere

2
0
Μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της διεθνούς έκθεσης, που ανοίγει τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 28 και μέχρι και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, το Optum παρουσιάζεται στις σελίδες του Profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο μαζί με την Agrenda και θα αναμένει τους αναγνώστες του στο Περίπτερο 13 Stand 09.

Στο ίδιο τεύχος και στην κεντρική δοκιμή του μήνα μπαίνει στο δυναμόμετρο το νέο «παιδί» της McCormick, X7.460, που έχει πάρει ποιοτικά χαρακτηριστικά από άλλες εταιρείες αλλά κρατά την υπογραφή των Ιταλών στο σασί και ομολογουμένως, εκ πρώτης όψεως, δείχνει ότι θα... κάνει καριέρα. Μαζί του, παρουσιάζεται το John Deere 6195Μ, ένα εργαλείο γενικής χρήσης και την ελκυστική εναλλακτική για τα τρακτέρ πολλών ίππων, ενώ το χορτοκοπτικό Fella SM3575 RC Trans ανοίγει το δρόμο στα δύσκολα.

Στην ενότητα των επενδυτικών προγραμμάτων του Profi, παρουσιάζονται οι τελευταίες ετοιμασίες πριν την πρεμιέρα των προσκλήσεων για τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, τα οποία θα βοηθήσουν και στην υιοθέτηση των εργαλείων ακριβείας στο χωράφι, όπου η Deere περιγράφει σήμερα την επόμενη μέρα.

Τέλος, στις σελίδες του Profi, θα βρείτε ένα αποκαλυπτικό τεστ-drive του Mitsubishi L 200 από την παραλία της Κατερίνης στα πλαίσια της εκδήλωσης του «Αγρότη της Χρονιάς». Αυτά και πολλά ακόμη σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία