BACK TO
TOP
Profi

Τα αγροτικά ελαστικά Michelin στην Agrotica 2016

Η Michelin σε συνεργασία με την Agrotech, τον γνωστό διανομέα μηχανημάτων John Deere, εκθέτει τις τελευταίες καινοτομίες, προϊόντα και υπηρεσίες ελαστικών στην πιο σημαντική Έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, την Agrotica.

Τα αγροτικά ελαστικά Michelin στην Agrotica 2016

1
0

Οι επισκέπτες της Agrotica θα μπορέσουν να δουν από κοντά τα Αγροτικά ελαστικά της Michelin – Michelin Axiobib, Michelin Cerexbib, Michelin Spraybib and Michelin Xeobib- – και να μάθουν περισσότερα για τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζουν στις καλλιέργειές τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Michelin ενημερώνει τους αγρότες για τις εξαιρετικές επιδόσεις της τεχνολογίας Michelin Ultraflex – λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, λιγότερη επιβάρυνση του εδάφους και περισσότερη πρόσφυση. Χάρη στη δομή και τα υλικά τους, τα Ελαστικά MICHELIN με τεχνολογία UltraFlex έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται σε πολύ υψηλές μεταβολές της πίεσης με εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Τέλος, όσοι είναι εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές υπηρεσίες θα μπορέσουν να γνωρίσουν καλύτερα τη μοναδική Εφαρμογή κινητού για Υπολογισμό Πίεσης Ελαστικών, χάρη στην οποία κάθε αγρότης που διαθέτει ένα smartphone μπορεί να καθορίσει τη βέλτιστη πίεση ελαστικού ανάλογα με το  έδαφος και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί.

Από το ελαστικό ράντιαλ έως την τεχνολογία χαμηλής πίεσης, η Michelin πάντοτε προσάρμοζε τις τεχνολογίες της στις ανάγκες των αγροτών, προκειμένου να κάνει την καθημερινή τους έργασία πιο εύκολη και να αυξήσει την παραγωγικότητά τους.

Στην Έκθεση Agrotica, οι αγρότες και οι επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου θα μπορέσουν να δουν τις καινοτομίες που έχουν σχεδιαστεί από τη Michelin, μια εταιρεία που προσφέρει αποδοτικές, ασφαλείς και άμεσες λύσεις, φιλικές προς το περιβάλλον.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία