BACK TO
TOP
Profi

Συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας και έμπνευσης τα ψεκαστικά Metris

Στην τελευταία έκθεση SIMA, η Kuhn παρουσίασε τη δεύτερη γενιά των ρυµουλκούµενων Metris. Εργαστήκαµε µε το πιο µεγάλο από τα δύο µοντέλα, ένα 4102 µε ντεπόζιτο 4.100 λίτρων και µπούµες 24 µέτρων, για να αποδείξουµε ότι το εµπνευσµένο σχέδιο µπορεί να συνδυαστεί µε την υψηλή τεχνολογία.

Συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας και έμπνευσης τα ψεκαστικά Metris

0
0

Οταν η Kuhn ανέλαβε τη γαλλική εταιρεία κατασκευής ψεκαστικών Blanchard το 2008 προσέθεσε στην γκάµα της πολλές σειρές ρυµουλκούµενων ψεκαστικών. Αυτή τη στιγµή διατίθενται τέσσερις σειρές, από τα βασικά Atlantique έως τα υψηλών δυνατοτήτων Oceanis.

Τα δύο Metris απέχουν ένα «σκαλί» από την κορυφή: Το 3202 και το 4102, και τα δύο δεύτερης γενιάς, έχουν χωρητικότητες 3.200 και 4.100 λίτρων, ενώ το πλάτος µπούµας κυµαίνεται από 18 έως 36 µ. Στα τυπικά χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται οι µπούµες αλουµινίου και η ανάρτηση «σινεµπλόκ» για τη ράβδο έλξης και ο µονός άξονας. Ως συνήθως, σε αυτό το επίπεδο υπάρχει µια µεγάλη λίστα αναβαθµίσεων που µπορούν να χρησιµοποιηθούν και, ως εκ τούτου, το µηχάνηµα της δοκιµής ήταν εξοπλισµένο µε διεύθυνση άξονα, ηλεκτρικές βαλβίδες E-Set, περιβάλλον χρήσης Kuhn για το σύστηµα ελέγχου τµήµατος GPS της Trimble και οθόνη CFX 750 και σύστηµα ελέγχου ύψους µπούµας Norac/Kuhn.

Αναλυτική παρουσίαση στο Profi Φεβρουαρίου, που κυκλοφορεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου μαζί με την Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία